Продукти (на 4 порції) Пельмені - 500 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сир - 50 г Сіль - 0,5 ч. ложки Олія рослинна - 1 ст. ложка
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯк приготувати запіканку із пельменів:
Сир натерти на тертці.
Пельмені відварити до напівготовності. Для цього закип'ятити воду, додати сіль|соль|. Всипати в окріп пельмені, довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього, варити 5 хвилин.
У цей час спасерувати цибулю. Для цього спочатку очистити і нарізати.
Потім розігріти на сковороді масло|мастило|, викласти цибулю, смажити її, помішуючи, 2-3 хвилини на середньому вогні.
Увімкнути духовку.
Пельмені посипати тертим сиром, накрити кришкою і потримати в духовці 15 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.
При подачі посипати запіканку із пельменів зеленню кропу чи петрушки.
Читайте також:
Його називають "м'ясо-хліб": старовинний єврейський рецепт, який обов'язково потрібно спробувати
У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром
Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками
Ніжність та насолода: рецепт салату "Краб під шубою" з рисом, сиром та сухариками