Соковиті та хрумкі млинці з м'ясним фаршем ідеально підходять для сніданку, обіду або вечері. Вони можуть бути й основною стравою, і чудовим гарніром до м'яса чи риби. Ви можете насолоджуватися ними з будь-якими соусами або топінгами, додавати свіжі овочі або салати, щоб надати їм свою неповторну нотку.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом млинців з м'ясним фаршем на сковороді читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом кабачкових млинців з м'ясним фаршем на сковороді нам знадобиться:

- 1 середній кабачок
- 2 яйця
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1/2 чайної ложки меленого перцю
- 100 грамів просіяного борошна (кількість може змінюватись в залежності від консистенції тіста)
- 200 грамів фаршу (індички, свинини,
1 невелика цибулина
- 2 столові ложки води
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування страви за рецептом кабачкових млинців з м'ясним фаршем на сковороді:

Для млинців з м'ясним фаршем на сковороді кабачок потрібно ретельно промити і потерти його щіткою. Якщо це молодий кабачок з ніжною шкіркою і дрібними зернятками, його можна не чистити. Однак, якщо кабачок великий, перестиглий, з жорсткою твердою шкіркою і великим насінням, його слід очистити і видалити як шкірку, так і насіння. Для приготування кабачкових млинців з м'ясним фаршем на сковороді необхідно кабачок натерти на великій тертці, посолити і залишити на 10 хвилин, а потім віджати і злити сік, що виділився.

Потім у мисці для подальшого приготування млинців з м'ясним фаршем на сковороді необхідно терті кабачки, яйця, розпушувач і мелений перець змішати. Далі все потрібно добре перемішати.

Для кабачкових млинців з м'ясним фаршем на сковороді потрібно додати борошно, що просіює, в кабачкову масу і ретельно перемішати. Кількість борошна може бути більшою або меншою залежно від консистенції. Тісто для кабачкових млинців з м'ясним фаршем на сковороді має вийти в'язким, але текучим.

Що стосується начинки для млинців з м'ясним фаршем на сковороді, можна використовувати будь-який фарш: індички, свинини, яловичини або змішаний. Ви також можете додати приправи на свій смак.

Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. Якщо вас чи ваших дітей не приваблює цибуля, ви можете її взагалі не додавати.

В іншій мисці з'єднайте фарш, цибулю, воду, сіль та перець. Ретельно вимішайте фарш руками до однорідності.

Розігрійте олію на сковороді на маленькому вогні. Викладіть ложкою кабачкове тісто та розрівняйте його, щоб отримати тонкий та рівний кружок. У центрі тесту для млинців з м'ясним фаршем на сковороді викладіть трохи фаршу і розрівняйте його.

Потім зверху на фарш викладіть ще трішки кабачкового тіста. Смажте млинці з м'ясним фаршем на сковороді під кришкою з двох сторін до отримання рум'яної скоринки і повної готовності фаршу.

Читайте також:

Ви не заспокоїтеся, поки не з'їсте всю банку: рецепт варення з кавунових скоринок по-грузинськи

Ніжно, ситно і божественно: рецепт човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою

Взимку ви насолоджуватиметеся цією консервацією: рецепт ікри зі стручкової квасолі та помідорів

Ви зрозумієте, що це краще аджики та кетчупу: рецепт ніжного джему з перцю та яблук