Давайте приготуємо простий та смачний рецепт рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти. Дотримуючись цих кроків, ви отримаєте ніжні та ароматні рулетики з баклажанів, сиру та томатної пасти, які порадують вас та ваших гостей.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти, нам знадобиться:
- Баклажани 2 жарти
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія 2 ст. ложки
- Заморожений шпинат 200 г
- Яйце 1 штука
- Рікотта 300 г
- Італійські трави 1 ч. ложка
- Томатний соус 300 г
- Моцарела 100-150 гр
Спосіб приготування страви за рецептом рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти:
1. Для рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти наріжте баклажани на плоскі стрічки та викладіть їх на застелений фольгою лист. Посолити, поперчити і збризкати маслом.
2. Запікайте баклажани в розігрітій духовці при 200 °С протягом 15 хвилин. Після цього дістаньте баклажани з духовки і остудіть їх, щоб можна було брати в руки.
3. Відіжміть заморожений шпинат або використовуйте для рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти, свіжий шпинат, додавши до нього трохи іншої зелені, наприклад, базиліка.
4. Злегка збийте яйце і додайте його в рикотту разом із шпинатом, італійськими травами, сіллю для рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти.
5. Перемішайте начинку для рулетиків з баклажанів, сиру та томатної пасти, із рикотти, шпинату, яйця, італійських трав, солі та перцю до отримання однорідної маси.
6. Нанесіть приготовану начинку на кожен шматочок запеченого баклажану і акуратно скрутіть в рулетики.
7. Змастіть форму для запікання олією та розподіліть половину соусу по дну форми. Викладіть рулетики з баклажану на соус і полийте частиною соусу, що залишилася. Посипте рулетики з баклажанів, сиру та томатної пасти тертою моцарелою.
8. Запікайте рулетики з баклажанів, сиру та томатної пасти в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 °C протягом 20 хвилин, поки сир не розтопиться і не набуде золотистого кольору.
9. Готові рулетики з баклажанів, сиру та томатної пасти подавайте гарячими на стіл. Смачного! Ви можете доповнити рулетики з баклажанів, сиру та томатної пасти свіжою зеленню або прикрасити пармезаном перед подачею.
Ця страва відмінно підійде як гарнір до основної страви або як самостійна вегетаріанська страва. Рулетики з баклажанів, сиру та томатної пасти радуватимуть своїм смаком та ароматом.
Читайте також:
Ви будете хвалитися цим рецептом: закриваємо хрусткі огірочки на зиму з чорною смородиною
Ви не пошкодуєте, якщо спробуєте: рецепт кабачкової ікри із запеченими в рукаві овочами
Це зимова насолода: рецепт консервованих огірків з медом та гірчицею