Приготування закуски з жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками, "Жовті тюльпани" з помідорів пропонує вам унікальний та чудовий спосіб представити своїм гостям найсмачнішу закуску, яка також буде чудовою декорацією вашого столу. Давайте заглибимося в процес приготування та створимо неповторну страву – закуску з жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками.

Докладніше про те, як приготувати закуски із жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски з жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками, нам знадобиться:

Невеликі помідори жовті – 15 шт.
Сирок плавлений "Дружба" - 2 шт.
Майонез оливковий – 2 ст. ложки
Яйця варені – 2 шт.
Крабові палички – 4 шт.
Листя салатів
Пір'я зеленої цибулі
Сіль за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Спосіб приготування закуски із жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками:

Почніть приготування закуски із жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками, з натирання замерзлих крабових паличок на дрібній тертці, щоб отримати крихту.

Дрібно наріжте залишки паличок, а також натріть яйця і сирки на дрібній тертці. Додайте майонез і ретельно перемішайте. Якщо потрібно, додайте сіль та перець за смаком для закуски з жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками.

Сформуйте невеликі кульки з отриманої маси приблизно в розмірі перепелиного яйця. Обваляйте їх у крихті від крабових паличок.

Розріжте помідори на хрест, залишаючи їх з'єднаними. Чайною ложечкою акуратно вийміть м'якоть із кожного помідора, створюючи маленькі порожнини для начинки для закуски із жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками.

Наповніть підготовлені помідори начинкою, акуратно розподіляючи її всередині кожного помідора.

Укладіть фаршировані помідори на блюдо і прикрасьте закуску листям салатів, руколи або пір'ям зеленої цибулі. Ви можете надати закусці форму букета, маючи помідори так, щоб вони нагадували чарівні жовті тюльпани.

Ваша закуска із жовтих помідорів, фаршированих крабовими паличками "Жовті тюльпани" готова! Вона стане ефектною прикрасою вашого столу та чудовим початком для вашої приємної дегустаційної подорожі. Смачного!

Читайте також:

І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Двох рук не вистачить, щоб усе з'їсти: рецепт швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою