Якщо ви плануєте влаштувати дружній вечір, то чому б не порадувати гостей незвичайними східними грінками з лаваша з сиром та крабовими паличками? Вони ідеально підходять під пиво та інші напої, а ще їх із задоволенням їдять навіть діти. Так що тарілка з такими східними грінками з лаваша з сиром та крабовими паличками буде швидко спорожніти.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками нам знадобиться:
- Вірменський лаваш – 1 шт;
- М'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грамів;
- Часник – 3 часточки;
- Крабові палички – 100 г;
- Зелень кропу – 0,5 пучка;
- Олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
- Яйця курячі – 2 шт;
- Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.
Спосіб приготування страви за рецептом східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками:
Наріжте крабові палички на маленькі шматочки після того, як їх звільните від упаковки.
Очистіть і натріть кілька зубчиків часнику для східних грінок з лаваша з сиром і крабовими паличками.
Змішайте сир і часник у мисці до отримання однорідної маси для східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками.
Вимийте кріп, обсушіть і наріжте його дрібно для східних грінок із лаваша з сиром та крабовими паличками.
Розріжте вірменський лаваш на 4 рівні прямокутні шматки (складіть лаваш навпіл, потім розріжте його, і знову складіть половинки навпіл і розріжте). Намажте один зі шматків плавленим сиром.
Посипте сир свіжим кропом. Додайте насиченість, покривши шматки крабовими паличками. Закрийте другим шматком лаваша для східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками.
Повторіть той же процес з трьома шматками, що залишилися. Закрити останній шматок і легко натисніть на грінки.
Гострим ножем наріжте брикет грінок, що вийшов, на невеликі прямокутні шматки.
Збийте яйця з борошном до отримання гладкої суміші для східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками.
Вмочіть прямокутні шматочки грінок в яєчно-борошняну суміш, щоб вони добре покрилися.
Обсмажте східні грінки з лаваша з сиром і крабовими паличками на гарячій дезодорованій олії з двох сторін до золотистого кольору.
Готові східні грінки з лаваша з сиром та крабовими паличками подавайте гарячими та насолоджуйтесь смаком зі здивованими гостями.
Читайте також:
Соковитий фарш і багато моркви з цибулею: рецепт пишних пиріжків, які так і просяться до рота