Якщо ви плануєте влаштувати дружній вечір, то чому б не порадувати гостей незвичайними східними грінками з лаваша з сиром та крабовими паличками? Вони ідеально підходять під пиво та інші напої, а ще їх із задоволенням їдять навіть діти. Так що тарілка з такими східними грінками з лаваша з сиром та крабовими паличками буде швидко спорожніти.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками нам знадобиться:

  • Вірменський лаваш – 1 шт;
  • М'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грамів;
  • Часник – 3 часточки;
  • Крабові палички – 100 г;
  • Зелень кропу – 0,5 пучка;
  • Олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
  • Яйця курячі – 2 шт;
  • Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.

Спосіб приготування страви за рецептом східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками:

Наріжте крабові палички на маленькі шматочки після того, як їх звільните від упаковки.

Очистіть і натріть кілька зубчиків часнику для східних грінок з лаваша з сиром і крабовими паличками.

Змішайте сир і часник у мисці до отримання однорідної маси для східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками.

Вимийте кріп, обсушіть і наріжте його дрібно для східних грінок із лаваша з сиром та крабовими паличками.

Розріжте вірменський лаваш на 4 рівні прямокутні шматки (складіть лаваш навпіл, потім розріжте його, і знову складіть половинки навпіл і розріжте). Намажте один зі шматків плавленим сиром.

Посипте сир свіжим кропом. Додайте насиченість, покривши шматки крабовими паличками. Закрийте другим шматком лаваша для східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками.

Повторіть той же процес з трьома шматками, що залишилися. Закрити останній шматок і легко натисніть на грінки.

Гострим ножем наріжте брикет грінок, що вийшов, на невеликі прямокутні шматки.

Збийте яйця з борошном до отримання гладкої суміші для східних грінок з лаваша з сиром та крабовими паличками.

Вмочіть прямокутні шматочки грінок в яєчно-борошняну суміш, щоб вони добре покрилися.

Обсмажте східні грінки з лаваша з сиром і крабовими паличками на гарячій дезодорованій олії з двох сторін до золотистого кольору.

Готові східні грінки з лаваша з сиром та крабовими паличками подавайте гарячими та насолоджуйтесь смаком зі здивованими гостями.

Читайте також:

Соковитий фарш і багато моркви з цибулею: рецепт пишних пиріжків, які так і просяться до рота

Ви закриватимете по 10 банок: рецепт апетитних молодих помідорів у часниковому соусі з болгарським перцем

Рецепт рулетів із крабових паличок із лісовими грибами: тільки від одного запаху вже захочеться добавки