Як приготувати ліниву яєчню в лаваші
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- лаваш - 1 шт.;
- яйце куряче, велике - 1 шт.;
- сметана — 1 ст. л.;
- шинка - 15 г;
- масло вершкове 82% - 1 ч. л.;
- цибуля зелена - за смаком.
Спосіб приготування:
- Відокремте жовток від білка. Дрібно наріжте шинку і додайте|добавляйте| її разом зі сметаною в білок.
- Розігрійте на сковороді вершкове масло|мастило|. Викладіть лаваш і підверніть краї так, щоб зробити борти. По центру викладіть білкову масу.
- У центр вбийте жовток. Готуйте під кришкою на середньому вогні близько п'яти хвилин. Якщо любите рідкіший жовток, час приготування можна скоротити.
Читайте також:
Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем
Справжня райська насолода: рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками та плавленим сиром
Куди там тій шаурмі: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів
Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт запіканки з лаваша, курячого фаршу та кабачків