Як приготувати ліниву яєчню в лаваші

Інгредієнти:

  • лаваш - 1 шт.;
  • яйце куряче, велике - 1 шт.;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • шинка - 15 г;
  • масло вершкове 82% - 1 ч. л.;
  • цибуля зелена - за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Відокремте жовток від білка. Дрібно наріжте шинку і додайте|добавляйте| її разом зі сметаною в білок.
  2. Розігрійте на сковороді вершкове масло|мастило|. Викладіть лаваш і підверніть краї так, щоб зробити борти. По центру викладіть білкову масу.
  3. У центр вбийте жовток. Готуйте під кришкою на середньому вогні близько п'яти хвилин. Якщо любите рідкіший жовток, час приготування можна скоротити.

Читайте також:

Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем

Справжня райська насолода: рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками та плавленим сиром

Куди там тій шаурмі: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів

Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт запіканки з лаваша, курячого фаршу та кабачків