Кабачковий рулет з ніжним сиром та часником - це щось нове у вашому кулінарному асортименті.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом кабачкового рулету з ніжним сиром та часником читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом кабачкового рулету з ніжним сиром та часником нам знадобиться:
- Невеликі цукіні або звичайні кабачки 2½ штуки
- Пармезан чи інший сир 70-80 г
- Цибуля 1 шт.
- Яйця 5 штук
- Соль ½ ч. ложки
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія 1 ч. ложка
- Часник 3 зубчики
- Рікотта 350 г
- Сметана
Спосіб приготування страви за рецептом кабачкового рулету з ніжним сиром та часником.
Отже, для приготування кабачкового рулету з ніжним сиром і часником вам знадобляться два свіжі кабачки, які необхідно натерти на великій тертці. Також для кабачкового рулету з ніжним сиром та часником знадобиться пармезан, який потрібно натерти на дрібній тертці. Одну половинку кабачка необхідно нарізати на тонкі кружальця, а цибулю подрібнити ножем.
Попередньо для кабачкового рулету з ніжним сиром та часником збийте яйця вилкою та змішайте з тертими кабачками, цибулею, пармезаном, сіллю та перцем.
Потім заздалегідь підготовлене деко слід застелити пергаментом і злегка збризкати маслом. Рівним шаром розподіліть по ньому кабачкову масу. Поверх цієї маси викладіть нарізані шматочками овочу.
Попередньо розігріту до 180 ° C духовку слід на 20 хвилин помістити до неї.
Як тільки корж буде готовий, його слід витягнути з духовки й остудити. Потім його слід покласти на харчову плівку так, щоб сторона з кружальцями кабачка виявилася внизу. Отриманий корж слід змастити кремом.
У крем рекомендується додати часник, який потрібно пропустити через прес. Потім змішати часникову масу з рикоттою та сметаною для кабачкового рулету з ніжним сиром та часником.
Повертаємося до кабачкового рулету з ніжним сиром та часником – його слід акуратно скрутити, піднімаючи харчову плівку. Потім обернути рулет плівкою та прибрати в холодильник на 1-2 години для застигання.
Читайте також:
Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати
Про магазинну ви забудете: рецепт домашньої ковбаси салямі. Від італійської не відрізнити
Відразу захочеться добавки: рецепт кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню