Продукти (на 12 порцій)
Куряче філе - 590 г
Кабачок - 360 г
Цибуля ріпчаста - 160 г
Яйце - 1 шт.
Крупа манна – 50 г (3 ст. ложки з невеликою гіркою)
Часник (великий) - 15 г (2 зубчики)
Соль - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки
Олія вершкове - 20 г
Олія - ​​10 мл

Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками (як котлетний фарш).

Цибулю очищаємо, біля кабачка відрізаємо хвостики. Кабачок натираємо на великій тертці, цибулю дрібно нарізаємо.

Часник очищаємо, пропускаємо через прес.

Куряче м'ясо, цибуля, яйце, часник, сіль та перець відправляємо в миску. Кабачок віджимаємо від зайвої рідини і додаємо туди ж.

Всипаємо манку до решти інгредієнтів.

Добре все перемішуємо.

Фарш накриваємо плівкою, залишаємо хвилин на 10, щоб манка набрякла.
Включаємо духовку розігріватись до 180 градусів.

Деко застилаємо пергаментом, змащуємо олією.
Через деякий час з фаршу формуємо котлети і викладаємо на деко.

Вершкове масло|мастило| нарізаємо невеликими шматочками за кількістю котлет і викладаємо поверх кожної.

Котлети з кабачком відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку.

Запікаємо 35 хвилин до готовності (орієнтуйтеся на особливості своєї духовки).

Читайте також:

Від такого ви точно не відмовитеся: рецепт кабачкових чебуреків з фаршем та яйцем

Відразу захочеться добавки: рецепт кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню

Справжній кулінарний шедевр: рецепт консервованих кабачків з вишнею