Якщо Ви ще не куштували соковиті, м'які та з м'ясною начинкою з фаршу "фальшиві" чебуреки з кабачків, то терміново потрібно виправляти - рецепт підкуповує своєю простотою та доступністю.

Кабачки 500 г
Молоко 3,2% 350 мл
Борошно 250 г
Олія 70 г
Яйце куряче, велике 2 шт.
Цибуля жовта ріпчаста 2 шт.
Укроп, пучок 1/2 шт.
М'ясний фарш 500 г
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Отже, для приготування чебуреків із кабачків, насамперед потрібно вимити та очистити кабачки. Далі кабачок потрібно натерти на середній тертці. Можна і на великій, але для ніжнішої консистенції млинців краще використовуйте середню тертку. Кабачки солимо, перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин, щоб вони пустили сік. Потім кабачки потрібно віджати від зайвої вологи.
Цибулю теж потрібно натерти на великій тертці.
Додаємо до суміші яйця, борошно, молоко, дрібно посічений кріп, перець та сіль. Добре розмішайте, влийте масло|мастило| і знову перемішайте.
Фарш солимо і перчимо. За бажанням можна додати до нього дрібно нарізану і смажену на олії цибулю.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Черпаком вилийте тісто так, щоб утворився не дуже товстий коржик. На одну половину коржика викладіть начинку з фаршу і накрийте другою половиною, щоб утворився півмісяця. Коли корж добре підрум'яниться, переверніть її і підсмажте з іншого боку до золотистої скоринки під закритою кришкою.

Такі чебуреки особливо смачно подавати з томатним пікантним або універсальним сирним соусом.

Читайте також:

Відразу захочеться добавки: рецепт кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню.

Ви всю зиму не купуватимете морквину: рецепт зимової заготівлі з морквяного бадилля

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Насолода вам забезпечена: рецепт "ледачих" голубців, які готуються в лаваші