Сир викладіть у глибоку миску.

Додати яйце.

Всипте цукор, манну крупу та сіль.

Ретельно перемішайте, перетираючи грудочки сиру за допомогою ложки.
Відставте миску з сирною масою приблизно на 20 хвилин, щоб манка встигла набухнути, а поки займіться підготовкою вишні.

Вишні переберіть, промийте, обсушіть на паперовому рушнику. Видаліть з вишень кісточки.

В окремій мисці з'єднайте цукор та крохмаль. Перемішайте. Сюди перекладіть підготовлені вишні і знову перемішайте.

Змоченими у воді руками розділіть сирну масу на 6 рівних частин. Візьміть одну частину сирної маси і на борошном, що присипає, робочої поверхні сформуйте з неї коржик. У центр сирної коржі викладете 4-5 вишень.

Закрийте вишні краями сирної коржі і сформуйте круглу плоску заготовку так, щоб начинка ніде не проглядалася.

Таким чином, підготуйте ще 5 сирників.

У розігріту з олією сковороду викладіть сирники.

Підсмажте сирники на вогні трохи нижче середнього приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку, до гарної рум'яної скоринки.

Таким чином підсмажте усі сирники.

Читайте також:

Швидко та апетитно: рецепт закуски у вигляді сирно-пивних тостів. Розлітаються миттєво

Розлітаються як насіння: рецепт крабових паличок з начинкою із сиру та яйця

Один лише запах зводить з розуму: рецепт молодих баклажанів з помідорами та сиром моцарелла в духовці

Байдужим ніхто не залишиться: рецепт цибульного пирога-запіканки з сосисками та сиром