Кабачкова піца з бринзою та зеленню – це відмінне рішення для тих, хто хоче насолодитися смачною та легкою їжею. Страва за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню дуже проста та швидка, і його можна підготувати за кілька хвилин.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню нам знадобиться:

- 1 шинок
- 1 цибулина
- 2 ст.л. оливкової олії
– 2 ч.л. італійських трав
- сіль та перець за смаком
- 100 гр. бринзи
- пару листочків свіжого базиліка
- 1/2 склянки томатного соусу

Спосіб приготування страви за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню:

Крок 1: Для приготування страви за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню ми ріжемо кабачок тонкими кухлями і розкладаємо їх на деко для печива, попередньо змащене оливковою олією.

Для початку візьмемо свіжий кабачок, вимиваємо його і ріжемо тонкими кружальцями. Потім беремо лист і змащуємо його оливковою олією. Розкладаємо кабачок для кабачкової піци з бринзою та зеленню на лист таким чином, щоб кружки стикалися один з одним.

Крок 2: Цибулю для кабачкової піци з бринзою та зеленню дрібно нарізаємо та обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору. Додаємо для кабачкової піци з бринзою та зеленню італійські трави, сіль та перець та перемішуємо.

Для приготування начинки для кабачкової піци з бринзою та зеленню візьмемо невелику цибулину, наріжемо її на дрібні шматочки та обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору. Додаємо для кабачкової піци з бринзою та зеленню італійські трави, сіль та перець та перемішуємо. Отримані інгредієнти для кабачкової піци із бринзою та зеленню перемішуємо, щоб рівномірно розподілити їх у начинку.

Крок 3: Розігріваємо духовку до 180 градусів C.

Перед тим, як продовжити приготування кабачкової піци з бринзою та зеленню, необхідно розігріти духовку до 180 градусів.

Крок 4: Поступово розподіляємо томатний соус по кухлях кабачків, за допомогою ложки.

Візьмемо томатний соус і рівномірно розподілимо його по кружках кабачків, використовуючи ложку.

Крок 5: Зверху викладаємо обсмажену цибулю.

На кожну порцію соусу викладемо невелику кількість обсмаженої цибулі, розподіливши її по всій площі кабачкової піци.

Крок 6: Підкидаємо бринзу на піцу.

На підготовлену кабачкову піцу викладаємо тонко нарізану шинку. Далі на піцу кидаємо шматочки бринзи, розподіляючи їх по всій поверхні рівномірно.

Крок 7: Запікаємо кабачкову піцу з бринзою та зеленню в духовці протягом 15-20 хвилин.

Помістивши лист у духовку, запікаємо кабачкову піцу з бринзою і зеленню протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору.

Крок 8: Подаємо кабачкову піцу з бринзою і гарячою зеленню, прикрасивши кабачкову піцу з бринзою і зеленню листочками свіжого базиліка.

Готову кабачкову піцу з бринзою та зеленню виймаємо з духовки та подаємо її гарячою, використовуючи листя свіжого базиліка для декорування. Насолоджуйтеся смаком цієї чудової кабачкової піци з бринзою та зеленню!

Читайте також:

Страва для справжніх чоловіків: рецепт запіканки "Лінива дружина" з макаронами та сиром

Всі гості будуть у захваті: рецепт закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку

Цей смак просто дурманить: рецепт фаршированого малосольного оселедця. Такого ви не куштували