Страва за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом і соковитою начинкою - одна з найсмачніших і найзапашніших варіацій цієї страви. У поєднанні з тонким тестом вони підкорять серця гурманів.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом і соковитою начинкою, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою начинкою нам знадобиться:

- 2 склянки борошна
- 1/2 склянки гарячої води
- 1 яйце
- 3 столові ложки цукру
- щіпка солі
- 400 грам вишні, без кісточок
- 2 столові ложки молока
- 2 столові ложки вершкового масла
- цукрова пудра

Спосіб приготування страви за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою начинкою:

1. Для приготування страви за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою начинкою потрібно змішати борошно, яйце, сіль та 1 столову ложку цукру у великій мисці. Поступово додайте гарячу воду, постійно помішуючи, поки тісто не стане однорідним. Залишіть тісто для приготування страви за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою на 30 хвилин.

2. Розділіть тісто для приготування страви за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом і соковитою на рівні частини і розкачайте кожну тонке коло діаметром близько 10 см.

3. На кожне коло тіста для вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою начинкою покладіть 1 столову ложку вишні, застеліть половиною тіста і ліпіть вареники.

4. Повторюйте пункт 3, доки не закінчаться інгредієнти для приготування страви за рецептом вареників з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою начинкою.

5. У каструлі на середньому вогні доведіть до кипіння воду, додавши 2 столові ложки молока і 2 столові ложки вершкового масла.

6. Варіть вареники з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою начинкою у воді близько 3 хвилин, та використовуйте шумівку для того, щоб дістати їх.

7. Покладіть вареники з вишнею "Як у бабусі" з тоненьким тестом та соковитою начинкою на тарілку, посипте цукровою пудрою та подавайте гарячими. Насолоджуйтесь смаком!

Читайте також:

Страва для справжніх чоловіків: рецепт запіканки "Лінива дружина" з макаронами та сиром

Всі гості будуть у захваті: рецепт закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку

Цей смак просто дурманить: рецепт фаршированого малосольного оселедця. Такого ви не куштували