Курячі зрази з кисломолочним сиром та шпинатом – це простий та смачний рецепт, який вам обов'язково сподобається. Фарш із курячого м'яса та начинка з кисломолочного сиру зі шпинатом створюють неймовірний смаковий букет, який точно не залишить вас байдужим.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування страви за рецептом курячих зраз з кисломолочним сиром та шпинатом читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом курячих зраз з кисломолочним сиром та шпинатом нам знадобиться:
- 700 г курячого фаршу
- 200 г кисломолочного сиру
- 200 г свіжого шпинату
- 1 яйце
- 1 велика ріпчаста цибулина
- 1 булка хліба
- 2 столові ложки вершкового масла
- Рослинна олія для смаження
- Сіль, перець до смаку
- Борошно для обвалу
Спосіб приготування страви за рецептом курячих зраз із кисломолочним сиром і шпинатом:
1. Шпинат для курячих зраз з кисломолочним сиром і шпинатом переберіть, вимийте та обсушіть. Зріжте стебла, а листя тонко наріжте.
2. У сковороду викладіть вершкове масло та шпинат. Обсмажуйте на середньому вогні протягом 3 хвилин перемішуючи. Зніміть з вогню та остудіть шпинат.
3. Булку для курячих зраз з кисломолочним сиром і шпинатом поламайте на шматочки й залийте холодною водою на 5 хвилин. Потім добре відіжміть її.
4. Курячий фарш для курячих зраз з кисломолочним сиром і шпинатом викладіть у миску і вбийте в нього яйце.
5. Цибулю для курячих зраз з кисломолочним сиром і шпинатом почистіть, наріжте шматочками. Булку відіжміть і відправте в чашу блендера. Додайте до булки нарізану цибулю.
6. Використовуючи блендер, пробийте цибулю з булкою до однорідної маси, потім додайте отриману суміш фаршу з яйцем. Все перемішайте.
7. Посоліть і поперчіть фарш для курячих зраз з кисломолочним сиром і шпинатом до смаку. Відбийте його до щільного стану: підніміть фарш над мискою та киньте його назад. Зробіть так 10-12 разів.
8. Розділіть фарш для курячих зраз із кисломолочним сиром та шпинатом на однакові частини (наприклад, ви можете розділити його на 5 частин).
9. У миску викладіть кисломолочний сир, додайте шпинат, що охолонув. Посоліть і поперчіть до смаку, потім перемішайте.
10. Вологими руками візьміть одну частину фаршу для курячих зраз із кисломолочним сиром і шпинатом, зробіть коржик і викладіть на нього одну частину сирної начинки. З'єднайте краї, добре надаючи фаршу із начинкою форму вареників. Таким же способом сформуйте заготовки з фаршу, що залишився, і начинки.
11. Викладіть курячі зрази з кисломолочним сиром і шпинатом у муку й обваляйте з усіх боків, формуючи зрази.
12. У сковороду налийте олію та розігрійте на середньому вогні. Викладіть курячі зрази з кисломолочним сиром та шпинатом.
13. Трохи зменште вогонь і обсмажуйте курячі зрази з кисломолочним сиром і шпинатом по 7 хвилин з кожного боку, накривши кришкою сковороду. Потім зніміть кришку та обсмажуйте курячі зрази з кисломолочним сиром і шпинатом до рум'яної скоринки по 2-3 хвилини з кожного боку.
14. Курячі зрази з кисломолочним сиром та шпинатом готові! Подавайте їх з улюбленим гарніром та насолоджуйтесь вишуканим смаком даної страви. Смачного!
Читайте також:
Від м'ясних ви відмовитеся: рецепт ніжних кабачкових котлет із болгарським перцем
Ви закохаєтеся в цей рецепт: швидкі малосольні помідори в гірчиці "Чотириденки"
Захочеться з'їсти три порції: рецепт незвичайної окрошки з крабовими паличками