З кабачків можна приготувати смачні вегетаріанські котлети для ситного обіду або вечері.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти (на 8 порцій) | ||
Кабачок молодий - 210 г | ||
Перець болгарський червоний – 180 г | ||
Часник - 10 г (2 зубчики) | ||
Зелень свіжа (кріп та петрушка) - 3-5 гілочок | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Майонез - 60 г (2,5 ст. ложки) | ||
Борошно – 100 г (3-3,5 ст. ложки з гіркою) | ||
Олія - 30-45 мл (2-3 ст. ложки) | ||
Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком) |
Кабачок потрібно натерти на дрібній тертці та віджати від соку.
Болгарський перець очистити від насіння, порізати дрібними кубиками.
У петрушки та кропу обрізати стебла, листочки подрібнити.
Зубчики часнику очистити, пропустити через прес.
Все добре перемішати. Маса виходить густою консистенцією.
У сковороді розігріти олію та столовою ложкою викласти туди овочеву масу, надаючи їй форму котлет.
Потім перевернути і смажити під кришкою ще 3 хвилини до готовності.
Котлети з кабачків із болгарським перцем готові. З цієї кількості продуктів вийшло 8 котлет.
Читайте також:
Юшку питимете склянками: рецепт домашнього кролика в грибному соусі
Захочеться їсти ложкою: рецепт ніжного паштету з крабових паличок та сметани
Облизуватимете пальці: рецепт соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі