При приготуванні освіжаючої окрошки багато хто використовує ковбасу, курку або м'ясо. Але є один незвичайний рецепт окрошки з крабовими паличками. Завдяки саме цьому інгредієнту окрошка виходить ще ніжнішою та смачнішою.

Що ж нам знадобиться для приготування окрошки з крабовими паличками:

3-4 картоплини

3 яйця

4-5 крабових паличок

1 свіжий огірок

1 цибулина

200 гр. квашеної капусти

200 гр. сметани

200мл. кефіру

Сік половини лимона

Сіль та перець за смаком

Свіжа зелень (кріп, петрушка) для прикраси

Процес приготування окрошки з крабовими паличками:

Очистіть картоплю і зваріть її в підсоленій воді до готовності. Потім наріжте кубиками.

Зваріть круто яйця, охолодіть і поріжте їх дрібними кубиками.

Крабові палички наріжте невеликими шматочками.

Огірок вимийте та наріжте дрібними кубиками.

Цибулю очистіть і дрібно наріжте.

У великій мисці змішайте картоплю, яйця, крабові палички, огірок, цибулю та квашену капусту.

В окремій мисці змішайте сметану, кефір та лимонний сік. Додайте сіль та перець за смаком.

Залийте соусом овочевий салат і добре перемішайте.

Поставте окрошку в холодильник на 1-2 години, щоб вона просочилася і охолодилася.

Перед подачею окрошки прикрасьте її свіжою зеленню.

Ваша окрошка з крабовими паличками готова! Смачного!

Читайте також:

Путін уже хоче вивести війська з України: експерт розповів, що відбувається у Кремлі

Справжня кулінарна насолода: рецепт заливного пирога на сметані з куркою та картоплею

Яким буде курс долара до кінця літа і до чого готуватись: прогноз