Незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем урізноманітнять ваш повсякденний раціон, і дуже здивують гостей. Слід лише один раз приготувати незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем - і ви закохаєтеся на в'єтнамську кухню назавжди.

Докладніше про приготування страви за рецептом незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем нам знадобиться:

- тісто для пельменів
- 300 г м'ясного фаршу
- 2 варені яйця
- 1 цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- 1 ст. л. соєвого соусу
– 1 ст. л. рослинної олії
- сіль та перець за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем.

1. Почнемо кулінарний процес із приготування основної начинки для незвичайних в'єтнамських пельменів із м'ясом та яйцем. Для цього на середньому вогні в невеликій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю та подрібнений часник у доданій рослинній олії, поки цибуля не стане прозорою.
2. Далі для незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем додайте в сковороду м'ясний фарш і продовжуйте готувати, доки він не стане підсмаженим та ніжним.
3. Розберіть варені яйця на шматочки і додайте їх разом із фаршем для незвичайних в'єтнамських пельменів із м'ясом та яйцем.
4. Додайте в начинку для незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем соєвий соус, сіль та перець за смаком та перемішайте всі інгредієнти.
5. Перейдемо до створення незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом і яйцем. Візьміть тісто для пельменів та розкачайте його у тонкий шар.
6. Використовуючи чашку або форму, виріжте кола тесту і помістіть невелику кількість начинки в центр кожного з них.
7. Складіть незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом і яйцем у півколо, накрийте верхню частину нижньої тіста і притисніть краї.
8. Перенесіть незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем на лист, обкладений папером для випікання.
9. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору.
10. Наші незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем готові. Вони ідеально підходять як для гарячого, так і для холодного перекушування, що робить їх відмінним вибором для пікніка, вечірки або вечері. Смачного!

Читайте також:

Налітай та проси добавки: рецепт литовської картопляної ковбаси з беконом та сметаною

Справжня чоловіча страва: рецепт грузинського супу з картоплею, квасолею та томатною пастою

Це краще за будь-які пироги: рецепт швидкого закусочного кексу з шинкою, сиром і оливками