Прекрасно, коли смачне та корисне поєднуються в одній страві. Котлети з курячого філе та кабачків - проста страва, яка припаде до смаку як прихильникам здорового способу життя, так і любителям смачно поїсти. Завдяки додаванню в курячий фарш кабачка котлети виходять дуже соковитими.
В 12-14 котлета:
важливо!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯкщо молодий кабачок, його можна не чистити. Якщо ж зріліший, зріжте шкірку і дістаньте насіння.
Кабачок потрібно натерти на тертці з великими отворами. Викладіть натерті кабачки в миску та додайте 800 г курячого фаршу.
Вбийте в миску з фаршем та кабачком 1 яйце, додайте 2 ст. л. панірувальних сухарів, сіль та перець за смаком.
Ретельно перемішайте фарш та сформуйте невеликі котлети. У вас має вийти приблизно 12-14 штук.
Форму для запікання змастіть 1 ст. л. соняшникової олії за допомогою кулінарного пензлика, викладіть сформовані котлети. Налийте у форму води приблизно на висоту 1 см від дна. Накрийте фольгою та поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Читайте також:
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Важко утриматися від добавки: рецепт часникового хліба із сиром у духовці від Євгена Клопотенка
Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка
Гості будуть у захваті: закуска з листкового тіста з сиром та беконом від Євгена Клопотенка