Гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем відмінно підійдуть для пікніка, а також для повноцінного обіду.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про страву за рецептом гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем, нам знадобиться:
| Багет білий – 0,5 шт. | ||
| Крабові палички – 50 г | ||
| Сир твердий - 50 г | ||
| Яйце - 1 шт. | ||
| Часник - 1 зубчик | ||
| Зелень свіжа – 5 г | ||
| Олія - 2 ст. ложки | ||
| Сіль за смаком | ||
| Перець чорний мелений - за смаком |
Спосіб приготування страви за рецептом гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем:
Для того, щоб приготувати гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем, необхідно шматочки багета потрібно нарізати товщиною 1,5 сантиметра, а крабові палички – натерти на великій тертці або нарізати дрібними кубиками та помістити в миску разом із натертим на середній тертці. розбитим яйцем. Також для гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем варто дрібно нарізати зелень та подрібнити часник, потім додати їх у миску з крабовою начинкою та все солити, поперчити та перемішати.
Потім для гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром і яйцем потрібно розподілити крабову начинку на шматочки багета і притиснути, а в сковороді розігріти олію на середньому вогні, викласти гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром і яйцем начинкою 3 хвилини до рум'яної скоринки.
Гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем готові, і гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем можна перекласти їх на тарілку та подавати. Смачного! Насолоджуйтесь гарячими бутербродами з крабовими паличками, сиром та яйцем разом з охолодженими напоями.
Читайте також:
Це райська насолода: рецепт справжньої китайської курочки за старовинним рецептом
Це божественне поєднання: рецепт бабусиних пиріжків із полуницею та щавлем
Круче аджики: рецепт пікантної закуски з хрону та помідорів