Гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем відмінно підійдуть для пікніка, а також для повноцінного обіду.

Докладніше про страву за рецептом гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем, нам знадобиться:

Багет білий – 0,5 шт.
Крабові палички – 50 г
Сир твердий - 50 г
Яйце - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Зелень свіжа – 5 г
Олія - ​​2 ст. ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем:

Для того, щоб приготувати гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем, необхідно шматочки багета потрібно нарізати товщиною 1,5 сантиметра, а крабові палички – натерти на великій тертці або нарізати дрібними кубиками та помістити в миску разом із натертим на середній тертці. розбитим яйцем. Також для гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем варто дрібно нарізати зелень та подрібнити часник, потім додати їх у миску з крабовою начинкою та все солити, поперчити та перемішати.

Потім для гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром і яйцем потрібно розподілити крабову начинку на шматочки багета і притиснути, а в сковороді розігріти олію на середньому вогні, викласти гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром і яйцем начинкою 3 хвилини до рум'яної скоринки.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем готові, і гарячі бутерброди з крабовими паличками, сиром та яйцем можна перекласти їх на тарілку та подавати. Смачного! Насолоджуйтесь гарячими бутербродами з крабовими паличками, сиром та яйцем разом з охолодженими напоями.

Читайте також:

Це райська насолода: рецепт справжньої китайської курочки за старовинним рецептом

Це божественне поєднання: рецепт бабусиних пиріжків із полуницею та щавлем

Круче аджики: рецепт пікантної закуски з хрону та помідорів