Млинці з манкою та кількою в томаті - гідна альтернатива класичним котлетам з риби. Готується ця страва набагато простіше, а результат чудовий.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти (на 3 порції) | ||
Кілька консервована в томатному соусі - 230 г (1 банк) | ||
Манна крупа - 80 г | ||
Яйця – 2 шт. | ||
Кріп свіжий - 8 г | ||
Олія (для смаження) - 50 мл | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком |
Перекладіть вміст баночки (і кільку, і соус) у миску.
Виделкою розімніть кільку до однорідності, щоб вийшла рибна "кашка".
У миску до риби розбийте яйця.
Перемішайте.
Зелень кропу зніміть зі стебел і подрібніть.
Додайте кріп у миску.
Рибну масу добре перемішайте і залиште для набухання манки на 30 хвилин при кімнатній температурі. Якщо не дати "тесту" настоятися, манна крупа похрустуватиме в готових оладках.
Після півгодини "тісто" стане густішим - можна приступати до смаження оладок!
У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладіть у нього рибне тісто у вигляді невеликих плоских коржиків, використовуючи 1 ст. ложку для однієї оладки.
Потім перекладіть оладки зі сковороди на тарілку.
Таким же чином посмажте оладки з тіста, що залишилося.
Подавайте рибні оладки у гарячому чи теплому вигляді.
Читайте також:
Такі так, це насолода: єврейський рецепт картопляного пирога зі смаженою цибулею
Будете клацати як насіння: рецепт крабових паличок, обсмажених у яйці та сухарях
Ситно та з сюрпризом: рецепт пишних млинців з начинкою із сиру та ковбаси