Кабачкова ікра за єврейським рецептом, яку можна легко приготувати вдома із звичайних овочів, швидко стане одним із ваших улюблених рецептів! Основа рецепту – кабачки, цибуля та морква – можна легко ускладнити, додавши свіжі трави або інші овочі.

Докладніше про те, як приготувати справжню кабачкову ікру за єврейським рецептом.

Для приготування справжньої кабачкової ікри за єврейським рецептом нам знадобиться:

Кабачки молоді – 2 шт. (600 г)
Помідори – 4 шт. (600 г)
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Морква – 1 шт.
Олія - ​​4 ст. ложки
Зелень петрушки - 0,5 пучка
Перець чорний мелений - за смаком
Сіль за смаком

Спосіб приготування справжньої кабачкової ікри за єврейським рецептом:

Спочатку наріжте кабачки маленькими кубиками, не обов'язково чистити молоді кабачки перед порізкою. Викладіть кабачки на суху сковороду та накрийте кришкою. Поставте сковороду на скромний вогонь. Незабаром кабачки пустять рідину. Гасіть їх, помішуючи, поки рідина не випарується.

Після цього дрібно поріжте цибулю і моркву в невеликі кубики і додайте їх до кабачків. Полийте олією, щоб овочі не пригоряли і тушкуйте всі разом протягом 20 хвилин, помішуючи, щоб овочі не пригоріли.

Далі потрібно ошпарити окропом помідори і зняти з них шкірку. Наріжте маленькими кубиками помідори і додайте їх до овочів. Гасіть все разом, додавши сіль і перець до смаку, протягом 15 хвилин. В кінці додайте дрібно нарізану петрушку і перемішайте все.

Готову кабачкову ікру за єврейським рецептом можна їсти як у теплому, так і холодному вигляді. Кабачкова ікра за єврейським рецептом підійде як сніданок, обід або вечеря. Кабачкова ікра за єврейським рецептом з великими шматочками овочів стане чудовою закускою до хліба справжньої хлібобулочної якості. Щоб посилити аромат, ви можете додати до кабачкової ікри за єврейським рецептом додаткові спеції та трави відповідно до своїх смаків.

Читайте також:

Ох, як хочеться добавки: рецепт жюльєну з яєць та крабових паличок. Обов'язково спробуйте

Від них неможливо відмовитися: рецепт курячих відбивних з крабовими паличками та сиром фета

Захочеться облизати тарілку: рецепт молодих фаршированих кабачків з курячою грудкою, сиром та томатом