Рецепт свинини, тушкованої в пиві під хлібом, стане тією стравою, рецепт якої у вас будуть просити всі друзі та знайомі.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом свинини, тушкованої в пиві під хлібом, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом свинини, тушкованої у пиві під хлібом, нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом свинини, тушкованої в пиві під хлібом:

Почистіть овочі, помийте їх разом зі свининою та зеленню. Обсушити їх.

Наріжте м'ясо великими шматочками та обсмажте в олії до золотистої скоринки.

Наріжте цибулю півкільцями й тонкою соломкою - моркву, додайте в сковороду та обсмажте, поки овочі не стануть м'якими.

Додайте приправи, розчавлений часник та лавровий лист.

Наріжте хліб дрібним кубиком, викладіть поверх м'яса. Влийте в сковороду стільки води, щоб вона покривала вміст сковороди до половини. Потім влийте світле пиво.

Тушіть м'ясо на низькому вогні, прикрите кришкою, 30-35 хвилин. Регулюйте густину соусу додаванням води.

Посоліть і поперчіть готову свинину, тушковану в пиві під хлібом, до смаку, всипте рубану свіжу зелень, перемішайте і вимкніть плиту.

Подайте свинину, тушковану в пиві під хлібом, з картопляним пюре та домашніми соліннями та насолоджуйтесь вишуканим смаком традиційної свинини, тушкованої у пиві під хлібом.

Читайте також:

Від них неможливо відмовитися: рецепт курячих відбивних з крабовими паличками та сиром фета

Вся родина буде в захваті: рецепт свинини, яка тушкується у пиві з кавою

Ох, як хочеться добавки: рецепт жюльєну з яєць та крабових паличок. Обов'язково спробуйте