Рецепт свинини, тушкованої в пиві під хлібом, стане тією стравою, рецепт якої у вас будуть просити всі друзі та знайомі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом свинини, тушкованої в пиві під хлібом, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом свинини, тушкованої у пиві під хлібом, нам знадобиться:
Спосіб приготування страви за рецептом свинини, тушкованої в пиві під хлібом:
Почистіть овочі, помийте їх разом зі свининою та зеленню. Обсушити їх.
Наріжте м'ясо великими шматочками та обсмажте в олії до золотистої скоринки.
Наріжте цибулю півкільцями й тонкою соломкою - моркву, додайте в сковороду та обсмажте, поки овочі не стануть м'якими.
Додайте приправи, розчавлений часник та лавровий лист.
Наріжте хліб дрібним кубиком, викладіть поверх м'яса. Влийте в сковороду стільки води, щоб вона покривала вміст сковороди до половини. Потім влийте світле пиво.
Тушіть м'ясо на низькому вогні, прикрите кришкою, 30-35 хвилин. Регулюйте густину соусу додаванням води.
Посоліть і поперчіть готову свинину, тушковану в пиві під хлібом, до смаку, всипте рубану свіжу зелень, перемішайте і вимкніть плиту.
Подайте свинину, тушковану в пиві під хлібом, з картопляним пюре та домашніми соліннями та насолоджуйтесь вишуканим смаком традиційної свинини, тушкованої у пиві під хлібом.
Читайте також:
Від них неможливо відмовитися: рецепт курячих відбивних з крабовими паличками та сиром фета
Вся родина буде в захваті: рецепт свинини, яка тушкується у пиві з кавою
Ох, як хочеться добавки: рецепт жюльєну з яєць та крабових паличок. Обов'язково спробуйте