Страва за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок вийде дуже незвичайним та смачним. Жюльєн з яєць і крабових паличок здатний здивувати навіть досвідченого гурмана, який бачив мішленівські ресторани в усьому світі.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок нам знадобиться:

Крабові палички - 100 г
Яйце - 1 шт.
Сир твердий - 75 г
Майонез — 60 г
Перець запашний мелений - за смаком
Коріандр мелений - за смаком
Сіль за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок:

Для приготування смачного жюльєну з яєць та крабових паличок необхідно дотримуватися кількох важливих умов.

Перед початком приготування жюльєну з яєць та крабових паличок, покладіть яйце в каструлю, залийте холодною водою і додайте трохи солі. Доведіть воду до кипіння та варіть яйце на повільному вогні не більше 10 хвилин. Потім остудіть його в дуже холодній воді на 10-15 хвилин, перевернувши кілька разів.

Увімкніть духовку для попереднього розігріву на 190 градусів. Продовжуйте приготування, очистивши яйце від шкаралупи та нарізавши його невеликими шматочками. У глибокій мисці з'єднайте нарізане яйце з крабовими паличками, які повинні бути попередньо очищені від пакування.

Далі, щоб додати в жюльєн з яєць та крабових паличок необхідні смакові якості, посипте його меленим запашним перцем, додайте коріандр, також приправте приготовану масу сіллю та майонезом. Перемішайте всі інгредієнти жюльєну з яєць та крабових паличок у мисці.

Для запікання жюльєну з яєць та крабових паличок, використовуйте порційні форми, які вам підходять. Заповніть кожну форму приблизно наполовину підготовленою масою. Натріть твердий сир середньою теркою і рівномірно розподіліть поверх крабово-яєчної маси.

Відправте форми з жюльєном з яєць і крабових паличок в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру при температурі 190 градусів. Коли жюльєна з яєць та крабових паличок готовий, відразу подавайте до столу та насолоджуйтесь смаком.

Читайте також:

Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником

Ніжче не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю

Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка