Страва за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок вийде дуже незвичайним та смачним. Жюльєн з яєць і крабових паличок здатний здивувати навіть досвідченого гурмана, який бачив мішленівські ресторани в усьому світі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок нам знадобиться:
Крабові палички - 100 г | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Сир твердий - 75 г | ||
Майонез — 60 г | ||
Перець запашний мелений - за смаком | ||
Коріандр мелений - за смаком | ||
Сіль за смаком |
Спосіб приготування страви за рецептом жюльєну з яєць та крабових паличок:
Для приготування смачного жюльєну з яєць та крабових паличок необхідно дотримуватися кількох важливих умов.
Перед початком приготування жюльєну з яєць та крабових паличок, покладіть яйце в каструлю, залийте холодною водою і додайте трохи солі. Доведіть воду до кипіння та варіть яйце на повільному вогні не більше 10 хвилин. Потім остудіть його в дуже холодній воді на 10-15 хвилин, перевернувши кілька разів.
Увімкніть духовку для попереднього розігріву на 190 градусів. Продовжуйте приготування, очистивши яйце від шкаралупи та нарізавши його невеликими шматочками. У глибокій мисці з'єднайте нарізане яйце з крабовими паличками, які повинні бути попередньо очищені від пакування.
Далі, щоб додати в жюльєн з яєць та крабових паличок необхідні смакові якості, посипте його меленим запашним перцем, додайте коріандр, також приправте приготовану масу сіллю та майонезом. Перемішайте всі інгредієнти жюльєну з яєць та крабових паличок у мисці.
Для запікання жюльєну з яєць та крабових паличок, використовуйте порційні форми, які вам підходять. Заповніть кожну форму приблизно наполовину підготовленою масою. Натріть твердий сир середньою теркою і рівномірно розподіліть поверх крабово-яєчної маси.
Відправте форми з жюльєном з яєць і крабових паличок в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру при температурі 190 градусів. Коли жюльєна з яєць та крабових паличок готовий, відразу подавайте до столу та насолоджуйтесь смаком.
Читайте також:
Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником
Ніжче не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю
Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка