Сирний суп з куркою, квасолею та броколі - це в міру гаряча і насичена страва зігріє в негоду, радуючи приємним смаком та легким вершковим ароматом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти (на 5 порцій):
- курячі гомілки - 2 шт. (400 г);
- квасоля консервована – 150 г;
- броколі (заморожена) – 150 г;
- сир плавлений – 100 г;
- картопля – 3 шт.;
- цибуля ріпчаста - 0,5 шт.;
- морква – 0,5 шт.; Олія соняшникова - 50 мл;
- олія соняшникова - 50 мл;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- перець чорний горошком – 5 шт.;
- вода - 1,3 л.
Приготування сирного супу починаємо з курячого бульйону: промиваючи курячі гомілки, заливаємо їх водою і поміщаємо на вогонь, доводячи до кипіння на сильному вогні. Далі знімаємо піну, зменшуємо вогонь і варимо 25 хвилин, додавши перець горошком.
Готові курячі гомілки та перець горошком виймаємо з бульйону.
Картоплю потрібно нарізати невеликими кубиками. Викладаємо нарізану картоплю в бульйон, доведемо до кипіння і, зменшивши вогонь, варимо 4-5 хвилин.
Поки відварюється картопля, займемося рештою інгредієнтів:
- цибулю шаткуємо дрібними кубиками, моркву натираємо великою стружкою.
Перекладаємо засмажку в суп і варимо ще 2-3 хвилини.
Коли картопля буде готова, суп потрібно посолити.
Далі потрібно зняти куряче м'ясо з кісток та розділити на волокна. Перекладаємо куряче м'ясо в суп.
Після курячим м'ясом перекладіть у суп плавлений сир, нарізаний кубиками.
Доводимо суп до кипіння та варимо його 3-5 хвилин. Сир за цей час розплавиться, і бульйон набуде молочного кольору.
З|із| консервованої квасолі потрібно злити рідину і викласти квасолю в каструлю. Слідом за квасолею додаємо в суп суцвіття броколі.
Знову доведемо суп до кипіння та проварюємо ще 4-5 хвилин.
Готовий суп потрібно поперчити до смаку і знімаємо каструлю з плити.
Дайте настоятися супу протягом 10 хвилин, потім розлийте його по тарілках і подайте до столу.
Читайте також: