Фаршировані яйця люблять багато хто, а цей рецепт - відмінний варіант зробити закуску більш вишуканою. І справді, найчастіше яйця фарширують або смаженою цибулею, або грибами. Пропонуємо Вам спробувати нову начинку – з креветок та редиски. Впевнені, така закуска сподобається всім без винятку!

складові

  • яйця 6 штук;
  • майонез 2 ст. ложки;
  • Гірчиця з м'яким смаком 1 ст. ложка;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • сіль за смаком;
  • коктейльні креветки до смаку;
  • олія 1 ст. ложка;
  • свіжий лимонний сік за смаком;
  • редис 2 штуки;
  • паприка до смаку.

Яйця потрібно відварити круто. Остудити, очистити і розрізати уздовж навпіл.

Далі виймаємо жовтки, їх потрібно подрібнити вилкою або на тертці. Додаємо майонез, гірчицю, сіль та перець. Перемішайте.

У сковороді розігріваємо олію на середньому вогні. Обсмажуйте креветки, поки рідина не випарується. Посоліть, збризкайте лимонним соком і остудіть.

До речі, для цієї закуски можна також взяти мариновані креветки.

Редиска потрібно нарізати тонкими скибочками.

Розподіляємо крем із жовтків по білках. Це можна зробити ложкою чи через кондитерський мішок.

Зверху додаємо шматочки редиски та креветки. Посипте паприкою.

Читайте також: