Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- м'якуш свинини 750 г;
- цибуля 1 штука;
- помідори у власному соку 200 г;
- селера 1 стебло;
- морква 1 штука;
- часник 2-3 зубчики;
- олія 2–3 ст. ложки;
- томатна паста 1 ч. ложка;
- сухе червоне вино 200мл;
- вода 300-350 мл;
- соль ⅔ ч. ложки;
- перець чорний мелений за смаком;
- лавровий лист 1 лист;
- розмарин 1 гілочка;
- мускатний горіх 1 щіпка.
М'ясо потрібно нарізати середніми шматочками, а цибулю, помідори та селеру — дрібними. Моркву потрібно натерти на великій тертці, часник пропустити через прес.
Далі у сковороді на середньому вогні розігріваємо олію. Свинину потрібно підрум'янити з усіх боків, після чого викласти на тарілку.
У тій же сковороді обсмажуємо цибулю, моркву та селеру до м'якості. Додаємо часник і готуємо ще півхвилини.
Читайте також:
Олія, фарш, курка та ковбаса: АТБ здивував цінами перед Великоднем
Ситний і швидкий сніданок: рецепт ніжних оладок з ковбасою та сиром усередині
Він просто тане в роті: рецепт заливного пирога з сардинами та рисом
Тепер кабанчика в селі заводити не треба: вчені вигадали, як вирощувати сало