Інгредієнти:

  • м'якуш свинини 750 г;
  • цибуля 1 штука;
  • помідори у власному соку 200 г;
  • селера 1 стебло;
  • морква 1 штука;
  • часник 2-3 зубчики;
  • олія 2–3 ст. ложки;
  • томатна паста 1 ч. ложка;
  • сухе червоне вино 200мл;
  • вода 300-350 мл;
  • соль ⅔ ч. ложки;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • лавровий лист 1 лист;
  • розмарин 1 гілочка;
  • мускатний горіх 1 щіпка.

М'ясо потрібно нарізати середніми шматочками, а цибулю, помідори та селеру — дрібними. Моркву потрібно натерти на великій тертці, часник пропустити через прес.

Далі у сковороді на середньому вогні розігріваємо олію. Свинину потрібно підрум'янити з усіх боків, після чого викласти на тарілку.

У тій же сковороді обсмажуємо цибулю, моркву та селеру до м'якості. Додаємо часник і готуємо ще півхвилини.

Додаємо томатну пасту і, помішуючи, обсмажуємо ще хвилину-півтори. Далі потрібно влити вино та гасити ще 2 хвилини.
Повертаємо м'ясо до сковороди. Додаємо помідори разом із соком, теплу воду, сіль, перець, лаврушку, розмарин та мускатний горіх.
Після закипання закрийте кришкою і готуйте на помірному вогні приблизно 1 годину.