Якщо тобі хочеться солоденького, але без цукру та почуття провини — тримай цей рецепт! Легкий, натуральний зефір на сирі та полуниці, з м'якою текстурою та бонусом для шкіри – колагеном з желатину.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяГотується просто, швидко з'їдається.
Що знадобиться:
- М'який сир - 250 г
- Полуниця - 200 г (можна заморожену)
- Желатин — 2 ст. л.
- Вода - 50 мл для желатину + ще 50-100 мл для полуниці
- Цукрозамінник - за смаком
Як готуємо:
-
Полуничка на вогонь!
Кидаємо ягоди в сотейник, додаємо воду та цукрозамінник. Варимо хвилин 5 (якщо заморожені ягоди — 10). Знімаємо з плити і даємо трохи охолонути. -
Желатин замочуємо.
Змішуємо із 50 мл води, чекаємо 5 хвилин. Потім - у гарячу полуничну масу і добре розмішуємо до розчинення. Він там має зникнути, як ніндзя. -
Додаємо сир.
Закидаємо в ту ж каструлю м'який сир і всю цю справу гарненько збиваємо блендером до повітряного стану. -
Фіналочка.
Переливаємо в гарну форму (чи хоч у піалу), ставимо в холодильник на 5–8 годин. Ідеально на ніч! Потім просто розрізаємо як подобається.
Читайте також:
Гречка, яка звела з розуму курку: лінива вечеря за 30 хвилин в одній сковороді.
Забудьте про м'ясо, це краще нагетсів: рецепт кабачків у хрумкій паніровці із спокусливим соусом.
Легкий та апетитний рецепт: запечені гриби з сиром та сметаною, які змусять любити печериці.