Якщо ви хочете здивувати близьких або просто насолодитися домашньою вечерею, цей рецепт риби в сметанному соусі - ідеальний вибір.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНіжне філе в сметанно-часниковому соусі із золотистою сирною скоринкою – це поєднання простоти та справжньої смакової насолоди.
Інгредієнти:
- 750 г філе мінтаю або тріски
- 300 г сметани (бажано 20%)
- 1 яйце
- 100 г твердого сиру
- 2 зубчики часнику
- 1 пучок кропу
- Сіль, суміш перців та приправа для риби за смаком
Приготування:
-
Розморозьте філе риби, викладіть його у форму для запіканки, посоліть і поперчіть до смаку.
-
Змішайте сметану з яйцем і додайте подрібнений часник, щоб надати аромату соусу. Залийте цією сумішшю рибу, рівномірно розподіливши по філе.
Риба в сметанному соусі, кадр з відео -
Посипте зверху тертим сиром і відправте в розігріту до 180°C духовку. Запікайте 30-40 хвилин до появи апетитної рум'яної скоринки.
-
Готову страву прикрасьте свіжим кропом та подавайте з гарніром на ваш смак.
Читайте також:
Грибний суп з куркою та сиром: затишний смак у кожній ложці, рецепт для холодних днів.
Хотів піцу. А я – баклажани по-королівськи: рецепт теплого хрусткого салату з гостринкою на вечерю.
Ніжна і соковита буженина на Великдень: рецепт смачного м'яса, яке крутіше за шашлик.