Коли хочеться чогось теплого та ситного, цей грибний суп із куркою та плавленим сиром – ідеальний вибір.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЛегкий у приготуванні, але неймовірно смачний, він подарує вам комфорт та зігріє у будь-який день.
Інгредієнти для цього супу:
- 1 літр води
- 130 г копченого куриного окорочка
- 100 г заморожених лисичок
- 100 г плавленого сиру
- 250 г картоплі
- 70 г моркви
- 90 г цибулі
- 5 г олії
- 2 лаврові листи
- Сіль та перець за смаком
- Зелень для прикраси
Як приготувати цей запашний суп:
-
Почнемо із підготовки овочів. Дрібно наріжте цибулю, натріть моркву та обсмажте на олії до золотистого кольору. Це надасть супу насичений смак.
-
Картопля наріжте кубиками, а куряче стегенце - невеликими шматочками. Покладіть їх у каструлю разом з грибами, додайте воду і трохи солі.
Сирно-грибний суп, кадр з відео -
Коли овочі та м'ясо майже готові, додайте нарізаний плавлений сир, лавровий лист та перець. Варіть ще 10 хвилин, помішуючи, щоб сир повністю розчинився і надав супу кремову консистенцію.
-
Готовий суп подавайте, посипавши свіжою зеленню. Цей суп чудово поєднує у собі легкість та насиченість, створюючи гармонію смаків у кожній ложці.
Читайте також:
Хотів піцу. А я – баклажани по-королівськи: рецепт теплого хрусткого салату з гостринкою на вечерю.
Ніжна і соковита буженина на Великдень: рецепт смачного м'яса, яке крутіше за шашлик.
Сирна паска з вишнею та білим шоколадом: ідеально для Великодня-2025, рецепт.