Ми на фінішній прямій підготовці до Нового року, який уже за тиждень, ще й завтра Різдво. Напевно, вже у вас є меню на обидва свята.

Але якщо ні, то зараз ми вам трохи допоможемо та підкажемо цікаву та просту закуску у тарталетках. Повірте, люди за столом на неї просто накинутися і не залишать жодної, тому зробіть про запас і відкладіть.

Тарталетки, кадр из видео
Тарталетки, кадр из видео

Інгредієнти:

  • Сіль - 1 ч.л.
  • Слоеное бездрожжевое тесто;
  • Жовток - 1 шт.;
  • Молоко — 1 ст.л.;
  • Молоко огірок - 1 шт.;
  • Сьомга - 150 г;
  • Кріп - пучок;
  • Сир Філадельфія – 2 ст.л.

Приготування тартлеток з сьомгою:

1.Для тарталеток ділимо листкове тісто на 2 пласти і вирізаємо з них круглі заготовки. Викладаємо заготовки на лист, змащуємо сумішшю яйця і молока і випікаємо при 180 градусах 15 хвилин.

2. Далі робимо бічний надріз у кожній тарталетці. Для начинки дрібно нарізаємо слабосолену сьомгу і огірок, шаткуємо кріп.

3. Змішуємо всі інгредієнти для начинки в тарілці, додаємо філадельфію сир і солимо. Викладаємо в тарталетки начинку.

Виходить проста і смачна страва для святкового столу. Сьомгу можна замінити на іншу слабосолену рибу.

Читайте також:

Апельсини можна не тільки на стіл, а й у салат: рецепт апельсиново-курячої "Ніжності".

Яблуко та м'ясо - найкраще поєднання: рецепт салату "Сніговий король" для новорічного столу.

Пікантні рулетики з куркою та грибами: рецепт дуже смачної новорічної закуски.