Меню салатів - це, мабуть, найширше меню, яке може бути, адже ви, за фактом, можете взяти практично будь-які продукти, перемішати і назвати це салатом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗвичайно, перед святами дуже небезпечно ризикувати щодо імпровізації з салатами, тому ми для вас з радістю знаходимо цікаві поєднання. Зараз пропонуємо вам рецепт салат "Сніговий король", в якому органічно поєднується м'ясо із зеленими яблуками.
Інгредієнти:
- яловичина - 400 г;
- буряк - 2 шт.;
- картопля - 3 шт.;
- морква по-корейськи - 150 г;
- яблуко зелене - 1 шт.;
- зелена цибуля - пучок;
- майонез;
- сіль - щіпка.
Приготування:
1.Попередньо запікаємо в духовці картоплю та буряки, відварюємо до готовності яловичину. Очищену картоплю натираємо на великій тертці і викладаємо в кулінарне кільце, солимо і змащуємо майонезом.
2.Подрібнюємо м'ясо на волокна і кладемо на картопляний шар, покриваємо сіточкою з майонезу. Очищаємо яблуко і натираємо на терці, кладемо на шар яловичини, змащуємо майонезом.
3.На яблучний шар викладаємо моркву по-корейськи, змащуємо майонезом. Запечені буряки очищаємо і натираємо на великій тертці, викладаємо на морквяний шар.
4.Змащуємо буряк майонезом, посипаємо подрібненою зеленою цибулею. Залишаємо салат у холодильнику на пару годин.
Після приготування перед подачею на стіл можна оновити останній майонезний шар.
Читайте також:
Пікантні рулетики з куркою та грибами: рецепт дуже смачної новорічної закуски.
Ароматні та рум'яні сирники на сніданок: рецепт без борошна для всієї родини.
Ананаси, курка та морквина та салат "Зимушка" готовий: супер-рецепт святкової страви.