Ось так йдеш у якусь кав'ярню, хочеш взяти найпростіший десерт із дитинства, а вони кажуть ціни у розмірі 100 грн.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦе те, з чим напевно багато хто стикається щодня у світі постійного зростання цін. Але ж необов'язково улюблений десерт шукати в кав'ярні - можна приготувати його самому. Ми знайшли для вас рецепт легендарного печива "Горішки", ви напевно пам'ятаєте його.
Інгредієнти:
- Масло вершкове м'яке - 100 г;
- Цукрова пудра - 80 г;
- Сіль - щіпка;
- Ванілін - щіпка;
- Яйце - 1 шт.;
- Борошно - 250 г;
- Розпушувач - 5 г;
- Борошно горіхове - 100 г;
- Шоколадний крем – 50 г.
Приготування печива "Горішки":
1.Вершкове масло змішуємо з цукровою пудрою, розбиваємо в суміш яйце. Просіюємо в цю масу борошно з розпушувачем та ваніліном, замішуємо тісто.
2.В тісто висипаємо горіхове борошно, замішуємо м'яке еластичне тісто. Робимо з тіста невеликі горіхи, кожен поділяємо надвоє.
3.Викладаємо печиво на лист і за допомогою зубочистки робимо борозенки на поверхні тіста. Випікаємо печиво за 180 градусів 13-15 хвилин.
4.На плоскі частини кожного печива зціджуємо шоколадний крем, з'єднуємо по дві половинки разом.
Читайте також:
Ароматне та просте печиво для чаювання: такого в магазині не знайдете, супер-рецепт .
Легендарний торт "Естерхазі" на кухні: рецепт десерту, який може приготувати кожен.