Зараз через посилення холодів особливо актуальним стає чаювання в українців. А яке ж чаювання без чогось солоденького?

Пропонуємо вам скуштувати супер-простий рецепт печива, яке можна пекти не лише до чаю. Воно буде дуже вигідно дивитися на святковому столі, щоб пригостити гостей.

Інгредієнти:

  • Борошно - 250 г;
  • Розпушувач – 1 ч.л.;
  • Крохмаль – 2 ст.л.;
  • Цукор — 100 г;
  • Мед — 2 ст.л.;
  • Цедра 1 апельсина;
  • Яйце - 1 шт.;
  • Масло вершкове м'яке - 100 г.

Приготування печива:

1. Просіюємо в миску борошно, розпушувач, крохмаль, додаємо цукор і цедру апельсина, перемішуємо. Далі викладаємо в сипучі продукти мед, яйце та м'яке вершкове масло, замішуємо тісто.

2.Формуємо з тіста ком і залишаємо в целофані в холодильнику на півгодини. Далі розкочуємо грудку в корж товщиною 5-6 мм, вирізаємо з нього печиво.

3.Перекладаємо печиво на лист і випікаємо при 180 градусах 8-10 хвилин. Виходить просте, дуже смачне печиво з апельсинової цедрою. За бажанням у тісто також можна додати корицю та ванільний цукор.

Читайте також:

Про цей рецепт усі забули: салат із шпротами для святкового столу, так готували у нашому дитинстві.

У "Шуби" з'явився конкурент: рецепт салату "Оселедець під снігом" для святкового столу.