Трубочки - це улюблений десерт багатьох і дуже часто ми їх їмо, звичайно ж, зі згущеним молоком, адже це варіант, який продає в супермаркетах.

Але якщо ми будемо готувати цей десерт вдома самостійно, то тут вже начинка залежить від нас, тому ми пропонуємо вам зробити трубочки з сирною начинкою.

Сирні трубочки, кадр з відео
Сирні трубочки, кадр з відео

Інгредієнти:

  • сир - 220 г;
  • цукор — 40 г;
  • ванільний цукор - щіпка;
  • сіль - щіпка;
  • вершкове масло - 100 г;
  • борошно - 160 г;
  • розпушувач - 1 ч.л.

Приготування сирних трубочок:

1.В не вологий сир висипаємо сіль, ванільний та класичний цукор, перемішуємо. Додаємо в сир м'яке вершкове масло, змішуємо.

2. З'єднуємо борошно та розпушувач, частинами просіюємо у сир і замішуємо тісто. Повинно вийти м'яке тісто не липке, ділимо його на 18 частин, формуємо колобки.

3. Розгортаємо колобки в невеликі пласти завтовшки 2-3 мм. Надаємо пластам квадратну форму. На половині пласта тіста робимо дірки за допомогою, наприклад, насадки кремів.

Сирні трубочки, кадр з відео
Сирні трубочки, кадр з відео

4.Посипаємо незайману частину цукром і згортаємо так, щоб дірочки виявилися верхнім шаром трубочок.

5.Викладаємо заготовки на лист, застелений пергаментом швом вниз. Випікаємо трубочки за 180 градусів 15-20 хвилин.

Читайте також:

Плов точно вийде і рис не розвариться: рецепт з індичкою та родзинками.

Чому всі забули про цей десерт? Рецепт вафельного торта "Горішок" зі згущеним молоком.