Трубочки - це улюблений десерт багатьох і дуже часто ми їх їмо, звичайно ж, зі згущеним молоком, адже це варіант, який продає в супермаркетах.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле якщо ми будемо готувати цей десерт вдома самостійно, то тут вже начинка залежить від нас, тому ми пропонуємо вам зробити трубочки з сирною начинкою.
Інгредієнти:
- сир - 220 г;
- цукор — 40 г;
- ванільний цукор - щіпка;
- сіль - щіпка;
- вершкове масло - 100 г;
- борошно - 160 г;
- розпушувач - 1 ч.л.
Приготування сирних трубочок:
1.В не вологий сир висипаємо сіль, ванільний та класичний цукор, перемішуємо. Додаємо в сир м'яке вершкове масло, змішуємо.
2. З'єднуємо борошно та розпушувач, частинами просіюємо у сир і замішуємо тісто. Повинно вийти м'яке тісто не липке, ділимо його на 18 частин, формуємо колобки.
3. Розгортаємо колобки в невеликі пласти завтовшки 2-3 мм. Надаємо пластам квадратну форму. На половині пласта тіста робимо дірки за допомогою, наприклад, насадки кремів.
4.Посипаємо незайману частину цукром і згортаємо так, щоб дірочки виявилися верхнім шаром трубочок.
5.Викладаємо заготовки на лист, застелений пергаментом швом вниз. Випікаємо трубочки за 180 градусів 15-20 хвилин.
Читайте також:
Плов точно вийде і рис не розвариться: рецепт з індичкою та родзинками.
Чому всі забули про цей десерт? Рецепт вафельного торта "Горішок" зі згущеним молоком.