Намазки на хліб - це найчастіше найкраще, що придумало людство, адже це неймовірно смачно і допомагає збагнути швидке перекушування.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗвичайно, в супермаркетах цих намазок велика різноманітність, але той рецепт, який ми дамо вам зараз, ви точно ніде не куштували. Отже, намазка із салом та ковбасою.
Інгредієнти:
- сало - 500 г;
- ковбаса - 200 г;
- зелена цибуля - пучок;
- часник - 1 головка;
- чорний мелений перець -1 ч. л.;
- паприка — 1 ст.л.;
- прованські трави – 1 ч.л.
Приготування намазки із сала та ковбаси:
1. Попередньо сало варто засолити на 1 день у холодильнику. Пропускаємо сало та ковбасу через м'ясорубку, нарізаємо максимально дрібно зелену цибулю.
2.Змішуємо сало, ковбасу та цибулю в мисці, пропускаємо до інгредієнтів через прес зубчики часнику. Солимо суміш, перчимо, посипаємо паприкою та прованськими травами. Перемішуємо всі компоненти та розфасовується по банкам.
Читайте також:
Секрет, з яким печінка завжди буде м'якою та соковитою: рецепт, який благатимуть розкрити.
Ці млинці завжди виходять, а начинка стане вашою коханою: рецепт, який ви завжди шукали.
Коли відключення світла на носі: рецепт соковитої та ситної курячої тушонки на зиму.