Намазки на хліб - це найчастіше найкраще, що придумало людство, адже це неймовірно смачно і допомагає збагнути швидке перекушування.

Звичайно, в супермаркетах цих намазок велика різноманітність, але той рецепт, який ми дамо вам зараз, ви точно ніде не куштували. Отже, намазка із салом та ковбасою.

Інгредієнти:

  • сало - 500 г;
  • ковбаса - 200 г;
  • зелена цибуля - пучок;
  • часник - 1 головка;
  • чорний мелений перець -1 ч. л.;
  • паприка — 1 ст.л.;
  • прованські трави – 1 ч.л.

Приготування намазки із сала та ковбаси:

1. Попередньо сало варто засолити на 1 день у холодильнику. Пропускаємо сало та ковбасу через м'ясорубку, нарізаємо максимально дрібно зелену цибулю.

2.Змішуємо сало, ковбасу та цибулю в мисці, пропускаємо до інгредієнтів через прес зубчики часнику. Солимо суміш, перчимо, посипаємо паприкою та прованськими травами. Перемішуємо всі компоненти та розфасовується по банкам.

Читайте також:

Секрет, з яким печінка завжди буде м'якою та соковитою: рецепт, який благатимуть розкрити.

Ці млинці завжди виходять, а начинка стане вашою коханою: рецепт, який ви завжди шукали.

Коли відключення світла на носі: рецепт соковитої та ситної курячої тушонки на зиму.