М'ясисті шматочки баклажанів завжди відмінно поєднуються із суцвіттями броколі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМакарони - 175 г | ||
Баклажани - 250 г | ||
Брокколі - 120 г | ||
Перець солодкий – 150 г | ||
Помідори – 150 г | ||
Морква – 130 г | ||
Цибуля ріпчаста - 100 г | ||
Часник - 1-2 зубчики | ||
Олія вершкове - 50 г | ||
Сіль - за смаком | ||
Сушений орегано - 0,5 ч. ложки | ||
Кріп свіжий - 10 г |
Овочі та зелень добре промиваємо.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Викладаємо цибулю з морквою і обсмажуємо приблизно 5 хвилин на середньому вогні, до м'якості та золотистості.
У солодкого перцю видаляємо насіння, нарізаємо м'якоть великими квадратними шматочками. Додаємо перець у сковороду.
У баклажанів відрізаємо хвостики, нарізаємо м'якоть четвертинками кружальців, додаємо в сковороду.
Обсмажуємо все, помішуючи, 5 хвилин на вогні вище середнього.
Потім накриваємо сковороду кришкою і гасимо вміст на невеликому вогні ще 3-4 хвилини. Овочі повинні бути майже готовими, але добре зберігати форму.
Паралельно з приготуванням овочів у каструлі доводимо до кипіння 1,3 л води, солимо (1 ч. ложка). Опускаємо макарони. Варимо після закипання до альденте приблизно 5 хвилин (час, вказаний на упаковці, мінус 1-2 хвилини).
Відкидаємо макарони на друшляк і зливаємо воду.
Туди ж - часник, очищений та подрібнений.
Посипаємо орегано та сіллю.
Все перемішуємо.
Додаємо макарони та подрібнений кріп.
Все перемішуємо, накриваємо кришкою сковороду і готуємо на маленькому вогні 2-3 хвилини.
Читайте також:
Взимку ви пальчики облизуватимете: рецепт швидкого томатного соусу з часником під м'ясо та макарони
Так роблять в Італії: як потрібно варити макарони, щоб вони не злипалися, а смак був більш насиченим