У сезон овочів таку страву можна робити хоч щодня. Воно готується легко та швидко з доступних інгредієнтів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩоб приготувати закусочний торт із кабачків та капусти, знадобиться такий набір продуктів:
- капуста білокачанна молода – 300 г;
- капуста білокачанна молода – 300 г;
- яйця – 3 штуки;
- борошно - 4 ст. ложки;
- сметана – 300 г;
- часник – 1-2 зубчики;
- зелень до смаку;
- сир твердий – 40 г;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- олія рослинна - для смаження.
Натираємо кабачки на великій тертці. Молоді очищати не потрібно, а у старих краще видалити шкірку та насіння.
Наріжте капусту тонкими смужками.
Посоліть овочі на свій смак, перемішайте і залиште на 15 хвилин. За цей час кабачки та капуста пустять сік. Викладаємо нашатковані овочі на марлю і добре віджимаємо від соку.
Перекладаємо віджаті овочі в миску, додаємо яйця, поперчити до смаку.
Додамо муку|борошно|, добре перемішаємо тісто ложкою.
На розігріту сковорідку з олією викладаємо частину тіста, її потрібно розрівняти шаром приблизно 3-5 мм. Обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Капустяно-кабачкові млинці-коржі повинні легко перевертатися.
Приготуємо начинку: перемішаємо сметану з рубаною зеленню та подрібненим часником.
Кожен кабачковий корж змастимо сметанним соусом.
Закусочний торт із кабачків та капусти подаємо до столу охолодженим.
Читайте також:
Захочеться їсти щодня: рецепт соковитої та пікантної закуски з перців та баклажанів
Кращої закуски не придумати: рецепт швидких помідорів у капусті на зиму
Смачніше за будь-які салати: рецепт закуски з маринованого печеного перцю на зиму