У сезон овочів таку страву можна робити хоч щодня. Воно готується легко та швидко з доступних інгредієнтів.

Щоб приготувати закусочний торт із кабачків та капусти, знадобиться такий набір продуктів:

  • капуста білокачанна молода – 300 г;
  • капуста білокачанна молода – 300 г;
  • яйця – 3 штуки;
  • борошно - 4 ст. ложки;
  • сметана – 300 г;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • зелень до смаку;
  • сир твердий – 40 г;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • олія рослинна - для смаження.

Натираємо кабачки на великій тертці. Молоді очищати не потрібно, а у старих краще видалити шкірку та насіння.

Наріжте капусту тонкими смужками.

Посоліть овочі на свій смак, перемішайте і залиште на 15 хвилин. За цей час кабачки та капуста пустять сік. Викладаємо нашатковані овочі на марлю і добре віджимаємо від соку.

Перекладаємо віджаті овочі в миску, додаємо яйця, поперчити до смаку.

Додамо муку|борошно|, добре перемішаємо тісто ложкою.

На розігріту сковорідку з олією викладаємо частину тіста, її потрібно розрівняти шаром приблизно 3-5 мм. Обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Капустяно-кабачкові млинці-коржі повинні легко перевертатися.

Приготуємо начинку: перемішаємо сметану з рубаною зеленню та подрібненим часником.

Також потрібно нарізати помідори тонкими кружальцями та натерти сир.

Кожен кабачковий корж змастимо сметанним соусом.

Верх закусочного торта прикрасимо тертим сиром та помідорами.
Крім того, прикрасьте готовий торт рубаним кропом або петрушкою і поставте торт закусочний на 15-20 хвилин в холодильник, щоб коржі просочилися.