Швидко нагодувати сім'ю допоможе рагу з доступних продуктів - капусти, картоплі, цибулі, моркви та сосисок.

І справді, у кожної господині знайдеться набір овочів, необхідний для того, щоб скористатися цим рецептом приготування овочевого рагу з сосисками.

Отже, щоб приготувати рагу з капусти, картоплі та сосисок, знадобиться такий набір продуктів:

  • капуста білокачанна – 400 г;
  • картопля (невелика) - 500 г (7 шт.);
  • сосиски підкопчені - 215 г (4 шт.);
  • цибуля ріпчаста - 60 г (0,5 шт.);
  • морква – 60 г (0,5 шт.);
  • томатна паста – 40 г;
  • олія соняшникова - 60 мл (4 ст. ложки);
  • сіль - 0,75 ч. ложки (за смаком);
  • перець чорний мелений - 1-2 щіпки.

важливо!

  • Сосиски краще брати підкопчені і перед додаванням до овочів обсмажити, щоб вони повною мірою розкрили свій смак та надалі наситили їм овочі.

Сосиски очистіть від оболонки і наріжте кружальцями. У сковороді розігрійте олію і обсмажте сосиски на сильному вогні приблизно 2 хвилини. Обсмажені сосиски перекладіть у тарілку.

Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте маленькими кубиками, а моркву натріть на великій тертці.

У сковороду, в якій обсмажувалися сосиски, долийте трохи олії та розігрійте її. Обсмажте цибулю з морквою на сильному вогні, часто перемішуючи приблизно 2 хвилини.

Очищену картоплю наріжте невеликими скибочками або кубиками.

Білокачанну капусту наріжте тоненькою соломкою.

У сковороду до обсмаженої цибулі та моркви перекладіть картоплю.

Після картоплі в сковороду відправте капусту.

Влийте окроп (100 мл). Перемішайте, накрийте кришкою сковороду і тушкуйте овочі на повільному вогні приблизно 15-20 хвилин, майже до готовності (залежить від сорту картоплі та зрілості капусти).

Через час картоплю з капустою посоліть і поперчіть. Додати томатну пасту.

Туди ж відправте обсмажені сосиски.

Влийте ще трохи окропу (50 мл) і добре перемішайте.
Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте овочі з сосисками на повільному вогні ще 5 хвилин.