Швидко нагодувати сім'ю допоможе рагу з доступних продуктів - капусти, картоплі, цибулі, моркви та сосисок.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІ справді, у кожної господині знайдеться набір овочів, необхідний для того, щоб скористатися цим рецептом приготування овочевого рагу з сосисками.
Отже, щоб приготувати рагу з капусти, картоплі та сосисок, знадобиться такий набір продуктів:
- капуста білокачанна – 400 г;
- картопля (невелика) - 500 г (7 шт.);
- сосиски підкопчені - 215 г (4 шт.);
- цибуля ріпчаста - 60 г (0,5 шт.);
- морква – 60 г (0,5 шт.);
- томатна паста – 40 г;
- олія соняшникова - 60 мл (4 ст. ложки);
- сіль - 0,75 ч. ложки (за смаком);
- перець чорний мелений - 1-2 щіпки.
важливо!
- Сосиски краще брати підкопчені і перед додаванням до овочів обсмажити, щоб вони повною мірою розкрили свій смак та надалі наситили їм овочі.
Сосиски очистіть від оболонки і наріжте кружальцями. У сковороді розігрійте олію і обсмажте сосиски на сильному вогні приблизно 2 хвилини. Обсмажені сосиски перекладіть у тарілку.
Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте маленькими кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
Очищену картоплю наріжте невеликими скибочками або кубиками.
Білокачанну капусту наріжте тоненькою соломкою.
У сковороду до обсмаженої цибулі та моркви перекладіть картоплю.
Після картоплі в сковороду відправте капусту.
Через час картоплю з капустою посоліть і поперчіть. Додати томатну пасту.
Туди ж відправте обсмажені сосиски.
Влийте ще трохи окропу (50 мл) і добре перемішайте.
Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте овочі з сосисками на повільному вогні ще 5 хвилин.
Подавайте страву до столу у гарячому вигляді.
Читайте також:
Їжа для всієї родини: рецепт гарячих сосисок у конвертах
Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт ситної запіканки з макаронів з грибами та сосисками
Від нього неможливо відірватися: рецепт відривного дріжджового пирога з сиром та сосисками