Крабові палички – 100 г | ||
Морська капуста – 100 г | ||
Кукурудза консервована – 100 г | ||
Перець болгарський – 100 г | ||
Зелень свіжа – 10 г | ||
Олія - 2 ст. ложки | ||
Сіль - за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком |
Крабові палички заздалегідь дістати із морозильної камери. З консервованої кукурудзи злити рідину.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСолодкий перець очистити від насіння та перегородок. Нарізати перець невеликими шматочками.
Підготувати тарілку для салату. Викласти туди солодкий перець та крабові палички.
Додати консервовану кукурудзу.
Зелень вимити та обсушити, нарізати дрібно та перекласти до всіх інгредієнтів.
Заправити салат олією, додати сіль та перець за смаком. Перемішати все та зняти пробу.
Салат з крабовими паличками, морською капустою, кукурудзою та болгарським перцем подавати до столу.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"