Крабові палички – 100 г
Морська капуста – 100 г
Кукурудза консервована – 100 г
Перець болгарський – 100 г
Зелень свіжа – 10 г
Олія - ​​2 ст. ложки
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком

Крабові палички заздалегідь дістати із морозильної камери. З консервованої кукурудзи злити рідину.

Розморозити крабові палички, очистити та нарізати невеликими шматочками.

Солодкий перець очистити від насіння та перегородок. Нарізати перець невеликими шматочками.

Підготувати тарілку для салату. Викласти туди солодкий перець та крабові палички.

Додати консервовану кукурудзу.

Якщо морська капуста дуже довга, можна нарізати її. Додати морську капусту до решти компонентів салату.

Зелень вимити та обсушити, нарізати дрібно та перекласти до всіх інгредієнтів.

Заправити салат олією, додати сіль та перець за смаком. Перемішати все та зняти пробу.

Салат з крабовими паличками, морською капустою, кукурудзою та болгарським перцем подавати до столу.

Читайте також:

Корисна смакота, яка сподобається кожному: салат із запеченим болгарським перцем, квасолею та цибулею

Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"

Його закривають на зиму, але першу банку відкривають на другий день: рецепт салату з баклажанів по-татарськи

Коли немає часу швидко накрити на стіл: рецепт ситного салату "Старий мисливець" на зиму – всі попросять добавки