Паштет - відмінний варіант, коли потрібно швидко зробити закуску, адже гість на порозі, або спорудити бутерброди собі.

Також дуже смачно мазати чимось хліб, коли їж суп і часто українці використовують для цього паштет. Але ми знайшли для вас рецепт дуже смачної німецької намазки з 4 інгредієнтів. Якщо не знати, з чого вона зроблена, то ви ніколи не здогадаєтеся.

Намазка на хліб, кадр за відео
Намазка на хліб, кадр за відео

Інгредієнти для яблучного німецького паштету:

вершкове масло - 30 г;
цибуля ріпчаста - шт.;
яблуко - шт.;
волоські горіхи - 50 г;
сіль - щіпка;
чорний перець - щіпка;
гірчиця - ⅓ ч.л.

Зберігання яблук, фото: youtube.com
Зберігання яблук, фото: youtube.com

Приготування яблучного німецького паштету:

1.Нарізаємо невеликими скибочками багет, обсмажуємо на 10 г вершкового масла. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю і теж обсмажуємо в сковороді на олії.

2.Нарізаємо маленьким кубиком яблуко, викладаємо до цибулі разом з 10 г вершкового масла і злегка обсмажуємо. Викладаємо яблука та цибулю в чашу блендера.

3.Подрібнюємо волоські горіхи, висипаємо до яблука та цибулі, збиваємо блендером до однорідності. Додаємо в масу гірчицю, сіль та чорний перець, знову збиваємо.

Читайте також:

Яєчний паштет замість магазинної намазки: рецепт на сніданок та перекус .

За добавку деякі навіть б'ються: рецепт картоплі з куркою та помідорами, запеченою в пергаменті .