Підготуйте інгредієнти для домашньої шинки з курки:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКуряче філе - 600 г | ||
Курячі стегна - 300 г | ||
Молоко сухое - 2 ст. л. | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Соус соєвий – 2 ст. л. | ||
Паприка - 1 ч.л. л. | ||
Спеції для курки – 1-2 ч. л. (за бажанням) | ||
Базилік сухий – 1 ч. л. |
З курячого філе зніміть шкіру, наріжте великими шматками і перекладіть у чашу комбайна. Подрібніть філе на однорідний фарш.
Додайте сухе молоко, паприку, базилік, суміш спеції для курки та яйце.
Перемішайте фарш протягом 1-2 хвилини на максимальній швидкості комбайна до отримання гладкої маси.
Нарізані стегна додайте у фарш із філе і ретельно перемішайте.
Прямокутну форму вистеліть фольгою чи папером. Заповніть форму фаршем та ущільніть його.
Вільними краями паперу/фольги закрийте фарш зверху.
Запікайте шинку з курки при 180 градусах близько 35-40 хвилин.