Ці котлети оцінять ваші рідні та друзі і стануть однією з улюблених овочевих страв.

  • Капуста білокачанна 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста 1 штука;
  • Манна крупа 100 г;
  • Яловичий фарш 500 г;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений на смак;
  • Рослинна олія 120 мл;
  • Борошно 250 г

Крупно наріжте капусту. Викладіть у каструлю і залийте водою. Після закипання варіть близько 10 хвилин|мінути| до м'якості. Злийте рідину і злегка остудіть.

Порубайте цибулю. Подрібніть його разом із капустою за допомогою блендера або м'ясорубки. Відкиньте на сито та відіжміть зайву рідину.
Вмішайте в капусту манку та фарш. Посоліть і поперчіть. Залишіть на 10 хвилин.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Сформуйте котлети та обваляйте у борошні. Обсмажуйте із двох сторін до рум'яності.