Фарш м'ясний (у мене свининою) – 300 г | ||
Капуста білокачанна - 400 г | ||
Кабачок молодий - 330 г | ||
Горошок зелений (свіжий або заморожений) – 100 г | ||
Цибуля ріпчаста - 130 г | ||
Морква – 100 г | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком | ||
Петрушка свіжа (для подачі) – 7 г (2-4 гілочки) | ||
Олія - 30 мл (2 ст. ложки) |
Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими чвертькільцями.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКапусту шаткуємо смужками. Розминаємо трохи руками, щоб вона стала м'якшою.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю на середньому вогні до м'якості та золотистого відтінку, 3-5 хвилин.
Фарш викладаємо у сковороду.
Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями чи півкругами та додаємо до фаршу.
Перемішуємо та обсмажуємо все на невеликому вогні ще 5 хвилин.
Додаємо капусту та сіль.
Перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 5-7 хвилин під кришкою.
Перемішуємо і гасимо на маленькому вогні під кришкою, іноді помішуючи, 7-10 хвилин до м'якості кабачка.
Потім додаємо зелений горошок та чорний мелений перець.
Перемішуємо та готуємо ще 5 хвилин.
Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо.
Читайте також:
Цей секрет вас точно здивує: як правильно варити молоду картоплю, щоб вона була незрівнянною