Фарш м'ясний (у мене свининою) – 300 г
Капуста білокачанна - 400 г
Кабачок молодий - 330 г
Горошок зелений (свіжий або заморожений) – 100 г
Цибуля ріпчаста - 130 г
Морква – 100 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Петрушка свіжа (для подачі) – 7 г (2-4 гілочки)
Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)

Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими чвертькільцями.

Капусту шаткуємо смужками. Розминаємо трохи руками, щоб вона стала м'якшою.

У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю на середньому вогні до м'якості та золотистого відтінку, 3-5 хвилин.

Фарш викладаємо у сковороду.

Обсмажуємо фарш, розбиваючи грудочки, на середньому вогні близько 5-7 хвилин, до підрум'янювання.

Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями чи півкругами та додаємо до фаршу.

Перемішуємо та обсмажуємо все на невеликому вогні ще 5 хвилин.

Додаємо капусту та сіль.

Перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 5-7 хвилин під кришкою.

У кабачка відрізаємо хвостики, нарізаємо м'якоть четвертинками кружечків. Додаємо до решти інгредієнтів.

Перемішуємо і гасимо на маленькому вогні під кришкою, іноді помішуючи, 7-10 хвилин до м'якості кабачка.

Потім додаємо зелений горошок та чорний мелений перець.

Перемішуємо та готуємо ще 5 хвилин.