- Хліб - 2 скибочки
- Сир Фета, подрібнений – 1,25 склянки
- Огірок, нарізаний – 0,25 шт.
- Помідори вершки, нарізані – 4 шт.
- Маслини чорні, нарізані – 0,25 склянки
- Салат листовий (бостонський), нарізаний – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста, нарізана - 0,5 шт.
- Листя м'яти, подрібнене - 2 шт.
- Листя орегано, подрібнене - 2 шт.
- Цукор - 0,25 ч. ложки
- Кунжут – 0,5 ч. ложки
- Горіхи кедрові (за бажанням) – 2 ч. ложки
- Оливкова олія - 0,25 склянки
- Часник - 1 зубок
- Перець чорний мелений - за смаком
Розігріти духовку. Нарізати часник, змішати його у великій мисці з оливковою олією. Викласти скибочки хліба на ґрати. Змастити хліб олією, змішаною з часником.
Обсмажити хліб у духовці 2-3 хвилини, до хрумкого стану. Вийняти з духовки, знову змастити|змазати| маслом|мастилом| і знову запекти.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСалат із огірків, помідорів, маслин посипати цукром і ретельно перемішати. Акуратно втрутити салатне листя.
Гренки перекласти на тарілки та ложкою викласти на них грецький салат.
Грецький салат на грінка посипати кунжутом, кедровими горішками і відразу ж подавати.
Грецький салат на гренках можна подавати як окрему страву або як гарнір до основної страви. Він ідеально підходить для літньої пори року, коли овочі в їх сезоні і забезпечують свіжий та ароматний смак.
Читайте також:
Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом
Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем
Його називають "Ніжність": рецепт капустяного салату з яблуком, сметаною та морквою.