Цей рецепт салату з капусти з оселедцем поєднує у собі традиційні інгредієнти та оригінальні штрихи, що надають страві неповторного смаку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком читайте у нашому матеріалі.
Для приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком нам знадобиться:
- 1 невеликий качан білокачанної капусти
- 1 яблуко кисло-солодкого сорту
- 200 г філе оселедця
- 1 ст. л. журавлини
- 100 г сметани
- 1 ч. л. гірчиці
- Сіль та перець за смаком
Спосіб приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком:
-
Капусту нашаткувати тонко, посолити на смак і перетерти руками для м'якості.
-
Яблуко помити, розрізати навпіл, видалити насіння та нарізати тонкими часточками.
-
Філе оселедця нарізати шматочками бажаного розміру.
-
Журавлину розділити на дві частини. Одну частину перетерти і з'єднати зі сметаною, гірчицею, сіллю та перцем до смаку.
-
Змішати капусту, оселедець, яблуко і журавлину, що залишилася.
-
Заправити салат сметанним соусом та перемішати.
Порада:
- Для більш насиченого смаку можна додати до салату зелену цибулю або кріп.
- Любителі пікантних уподобань можуть додати трохи тертого хрону або меленого чилі.
- Подавати салат рекомендується одразу після приготування.
Насолоджуйтесь свіжим та смачним салатом з капусти з оселедцем!
Читайте також:
Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі
Секрет одеської тещі: готуємо швидкі "ліниві" голубці із квашеної капусти
Він з'їдається першого ж дня: рецепт апетитного пирога з капустою і рибою в духовці