Цей рецепт салату з капусти з оселедцем поєднує у собі традиційні інгредієнти та оригінальні штрихи, що надають страві неповторного смаку.

Докладніше про приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком читайте у нашому матеріалі.

Для приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком нам знадобиться:

  • 1 невеликий качан білокачанної капусти
  • 1 яблуко кисло-солодкого сорту
  • 200 г філе оселедця
  • 1 ст. л. журавлини
  • 100 г сметани
  • 1 ч. л. гірчиці
  • Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування капустяного салату з оселедцем та яблуком:

  1. Капусту нашаткувати тонко, посолити на смак і перетерти руками для м'якості.

  2. Яблуко помити, розрізати навпіл, видалити насіння та нарізати тонкими часточками.

  3. Філе оселедця нарізати шматочками бажаного розміру.

  4. Журавлину розділити на дві частини. Одну частину перетерти і з'єднати зі сметаною, гірчицею, сіллю та перцем до смаку.

  5. Змішати капусту, оселедець, яблуко і журавлину, що залишилася.

  6. Заправити салат сметанним соусом та перемішати.

Порада:

  • Для більш насиченого смаку можна додати до салату зелену цибулю або кріп.
  • Любителі пікантних уподобань можуть додати трохи тертого хрону або меленого чилі.
  • Подавати салат рекомендується одразу після приготування.

Насолоджуйтесь свіжим та смачним салатом з капусти з оселедцем!

Читайте також:

Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі

Секрет одеської тещі: готуємо швидкі "ліниві" голубці із квашеної капусти

Він з'їдається першого ж дня: рецепт апетитного пирога з капустою і рибою в духовці