Почнемо із тіста. Ми візьмемо муку і змішаємо її з невеликою кількістю солі. Потім додамо вершкове масло, яке наріжемо кубиками, щоб його було легко змішувати. За допомогою блендера або ножа рубаємо олію в борошні до отримання дрібної крихти. Тепер саме час додати холодну крижану воду, щоб зробити тісто. Не забудьте, що вода має бути максимально холодною, щоб зберегти текстуру тесту. Уважно замішуємо, щоб усі інгредієнти змішалися, але не перемішуйте занадто довго, інакше тісто стане твердим. Сформуйте з тіста кулю, загорніть її в плівку і поставте в холодильник на півгодини, щоб вона добре застигла.

Поки тісто охолоджується, ми можемо підготувати начинку. Для початку наріжемо цибулю та гриби кубиками. Також розріжемо курячі серця навпіл. Обсмажити цибулю на сковороді, помішуючи її до золотистості. Потім додамо гриби та курячі серця і обсмажимо їх до готовності. Вони мають стати соковитими та ароматними.

Тепер повернемось до тіста. Розгортаємо його між двома листами пергаменту і покладемо у форму для пирога. Зробимо краї, щоб начинка не витікала під час запікання. Приготуємо його до запікання, розігріваючи попередньо духовку до 180 градусів. Перед запіканням уколемо тісто вилкою, щоб воно не деформувалося під час приготування. Потім покладемо фольгу і насипемо на неї квасолю або спеціальні ваги для тіста. Це допоможе тесту зберегти форму. Запікаємо тісто в духовці протягом 10 хвилин, потім прибираємо фольгу і вантаж і запікаємо ще 8-10 хвилин до золотистого кольору.

Поки пиріг запікається, ми можемо підготувати заливку. Збиваємо яйця зі сметаною і додаємо трохи солі до смаку.

Коли тісто буде готове, дістанемо його з духовки і покладемо на нього начинку з обсмажених цибулів, грибів та сердець. Потім заливаємо нашу заливку зверху і відправляємо пиріг у духовку на остаточне запікання, доки начинка не схопиться.

Коли буде готовий пиріг, дістанемо його з духовки і залишимо на кілька хвилин охолонути. Потім можна нарізати та подавати до столу.

Смачного!

Читайте також: