Шукаєте ситну, але при цьому просту у приготуванні страву? Салат із яловичини та солоних огірків стане вашим вірним другом на кухні. Ніжні шматочки яловичини, пікантні солоні огірочки, ароматне заправлення – це поєднання смаків не залишить вас байдужими.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування яловичини, маринованої в солоних огірках, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування яловичини, маринованої в солоних огірках, нам знадобиться:
- 200 г вареної яловичини
- 1 морква
- 2 солоних огірка
- ¼ цибулини
- 1 стебло селери
- 1 ст. л. гірчиці
- 1 лавровий лист
- Чорний перець за смаком
- Рослинна олія
Спосіб приготування яловичини, маринованої в солоних огірках:
- Наріжте кубиками ¼ цибулини та стебло селери. Обсмажте їх у сотейнику з невеликою кількістю олії до м'якості.
- Додайте нарізані кубиками моркву та солоні огірки. Перемішайте та тушкуйте на повільному вогні 10 хвилин.
- Влийте в сотейник маринад з-під солоних огірків. Додайте чорний перець, лавровий лист та гірчицю. Перемішайте та доведіть до кипіння.
- Наріжте варену яловичину на скибочки і додайте в маринад. Перемішайте, прогрійте та остудіть.
- Викладіть салат на тарілку і прикрасьте рубаними зеленою цибулею та петрушкою.
Додаткові поради:
- Для більш насиченого смаку можна додати до салату трохи соєвого соусу або лимонного соку.
- Замість вареної яловичини можна використовувати відварене куряче м'ясо чи рибу.
- Якщо ви любите гострі страви, можна додати до салату трохи меленого перцю чилі.
Смачного!
Читайте також:
Через стіл не захочеться виходити: рецепт соковитої яловичини по-грузинськи з помідорами
Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці
Його повністю з'їдять вже за годину після приготування: рецепт закритого пирога з картоплею і шинкою