Свинина (м'якоть) – 300 г | ||
Яблуко (кисло-солодке) – 80 г (1 шт.) | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Борошно - 40 г | ||
Олія - 50-60 мл | ||
Базилік сушений мелений - 1/2 ч. ложки | ||
Соль - 1/4 ч. ложки | ||
Перець чорний мелений - 1/5 ч. ложки |
Свинину наріжте пластинами завтовшки близько 1 см. Кулінарним молоточком відбийте м'ясо. Трохи посоліть і поперчіть.
Перекладіть у миску.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯблуко очистіть від шкірки та насіння, натріть на середній або дрібній тертці, відправте в миску з підготовленими відбивними. Поступово розподіліть яблучну масу по шматочках м'яса. Поставте заготовку в холодильник маринуватись на 20-30 хвилин.
Через час яйце збийте віночком до пишної консистенції.
Додайте в миску яблучну масу, де маринувалося м'ясо.
Все перемішайте, щоб не було борошняних грудочок. Кляр має бути як густа сметана.
Окуніть кожен шматочок м'яса в кляр з усіх боків.
У сковороді добре розігрійте олію, викладіть відбивні, злегка струсивши кляр.
Обсмажуйте з двох сторін по 6-8 хвилин на вогні нижче середнього. В кінці можете прикрити сковороду кришкою і готувати відбивні 5 хвилин на тихому вогні.
Готові відбивні зі свинини в яблучному клярі одразу подавайте до столу.
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Ніжніше ви точно не куштували: рецепт розкішних відбивних із курячих сердець
Вони прикрасять новорічний стіл: рецепт відбивних із курячого філе в томатному клярі