Ситний салат з мивіною, ковбасою, яйцем та солоним огірком - це проста і смачна страва, яку можна приготувати за лічені хвилини. Воно чудово підходить для перекусу чи вечері.

Детальніше про приготування ситного салату з мивіною, ковбасою, яйцем і солоним огірком, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування ситного салату з мивіною, ковбасою, яйцем і солоним огірком, нам знадобиться:

  • 1 упаковка локшини швидкого приготування "Мівіна"
  • 100 г вареної ковбаси
  • 1 огірок
  • 2 яйця
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • майонез або суміш майонезу та сметани

Спосіб приготування ситного салату з мивіною, ковбасою, яйцем і солоним огірком:

  1. Ковбасу наріжте дрібним кубиком для приготування ситного салату з мивіною, ковбасою, яйцем та солоним огірком.
  2. Огірок помийте та обсушіть. Наріжте його дрібним кубиком, відрізавши кінчики.
  3. Яйця зваріть круто. Очистіть та наріжте кубиком.
  4. Складіть усі інгредієнти в миску, додайте кукурудзу.
  5. Локшину "Мівіна" залийте гарячою водою та залиште на 2 хвилини. Потім відкиньте на друшляк і дайте стекти воді.
  6. Додайте локшину в миску з іншими інгредієнтами та перемішайте.
  7. Заправте салат майонезом або сумішшю майонезу та сметани.

Ситний салат із мивіною, ковбасою, яйцем та солоним огірком можна відразу подавати до столу або дати йому настоятися в холодильнику протягом кількох годин. В останньому випадку локшина розм'якшиться і надасть салат більш насичений смак.

Читайте також:

Смачно і дуже незвичайно: рецепт пекінського салату зі свининою, капустою та локшиною

Тепер від вас не відчепляться, поки його не приготуйте: рецепт млинцевого пирога з куркою та сиром

Навіть двох каструль здасться мало: рецепт справжніх гуцульських вареників, від яких важко відмовитись

Замініть горошок оливками: рецепт незвичайного вінегрету, який вам сподобається