Смачний та ситний омлет з куркою та овочами у духовці – це чудовий варіант для сімейного сніданку чи вечері. Такий омлет виходить ніжним та повітряним, а овочі додають йому яскравого смаку та аромату.

Докладніше про приготування омлету з овочами та куркою у духовці читайте у нашому матеріалі.

Для приготування омлету з овочами та куркою в духовці нам знадобиться:

  • Філе курки – 300 г
  • Брокколі - 200 г
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Яйця – 4 шт.
  • Рослинна олія - ​​50 мл
  • Сіль, перець за смаком
  • Тертий пармезан - за смаком

Спосіб приготування омлету з овочами та куркою у духовці:

  1. Філе курки промити, обсушити та нарізати невеликими шматочками для омлету з овочами та куркою.
  2. Брокколі розібрати на суцвіття, великі суцвіття розрізати кілька частин.
  3. Солодкий перець очистити від насіння та плодоніжки, нарізати соломкою.
  4. Цибулю очистити і нарізати півкільцями.
  5. Розігріти в сковороді олію і обсмажити на ній м'ясо курки до золотистого кольору.
  6. Додати цибулю та обсмажити ще 2-3 хвилини.
  7. Додати броколі та солодкий перець, посолити та поперчити до смаку.
  8. Смажити ще 5-7 хвилин.
  9. У форму для запікання викласти обсмажені овочі з м'ясом.
  10. В окремій мисці збити яйця із сіллю та перцем.
  11. Влити яєчну суміш у форму з овочами та м'ясом.
  12. Поставити форму у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
  13. Готовий омлет з овочами та куркою посипати тертим пармезаном і подати до столу.

Читайте також:

Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен

Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки

Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру