Соковиті кіски зі свинячої вирізки - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати на будь-яке свято або просто для сімейної вечері. Ніжне м'ясо, просочене ароматним маринадом, виходить дуже соковитим та апетитним.
Детальніше про приготування соковитих кісок зі свинячої вирізки читайте в нашому матеріалі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування соковитих кісок зі свинячої вирізки нам знадобиться:
- Свиняча вирізка – 500 г
- Рослинна олія – 3 ст. л.
- Гірчиця - 2 ст. л.
- Мед - 3 ст. л.
- Лимон - 1/2 шт.
- Часник - 2 зубчики
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Спосіб приготування соковитих кісок зі свинячої вирізки:
- Розріжте вирізку вздовж навпіл. На кожній половині зробіть два поздовжні розрізи, не доходячи до кінця на 1-2 см.
- Розкрийте вирізку віялом, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
- У мисці змішайте олію, гірчицю, мед, сік лимона, подрібнений часник, сіль і перець.
- Покладіть м'ясо в маринад, кілька разів струсіть і заберіть у холодильник на 3-4 години.
- Дістаньте вирізку з маринаду і струсіть залишки. Покладіть на обробну дошку і заплетіть обидва шматочки в кіски. У кількох місцях скріпіть зубочистками, щоб вирізка тримала форму. 6. Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажуйте кіски зі свинини по 3-4 хвилини з кожного боку.
- Зменште вогонь до маленького, накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. Перед подачею витягніть зубочистки.
Читайте також:
Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею